• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie Survival Explorer

Status
    Not open for further replies.

mariodario22

User
    Player
    * Nick-ul tău: MarioDario131

* Propunere: in protectia altcuiva sa nu poti sa mai omori animale, fiind ca multi playeri isi fac ferme si alti player le omoara aninalele

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate? : ar ajutao sa faca playerii sa nu mai dea bani pe mancare scumpa.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : fiind ca playerii nu vor mai fi nevoiti sa omoare mereu animalele, le pot pune intr-o ferma

* Subserver: Survival Explorer

* Alte precizări: -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Desi nu joc asa mult le aceasta sectiune, am mai auzit ca unii jucatori vin si iti onoara intentionat animalele pentru diverse lucruri, pentru carne, piele (in cazul vacilor, cailor), pentru oua, feather si asa mai departe (in cazul gainilor), ceea ce nu este corect pentru ca tu te-ai chinuit ceva sa creezi aceste ferme. Mai ales ca in unele zone nu este asa usor sa aduci animale. Cred ca o protectie asupra acestora ar reechilibra lucrurile.

Ideea ta merita o sansa, votul meu este :pro:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, 
    Nu imi place aceasta sugestie deoarece, este o sectiune de SURVIVAL , unde jucatorii trebuie sa aiba grija singuri de itemele acestora.
    A mai fost sugerat acest lucru si a fost respins.
    Jucatorii ar trebui sa isi faca case sau baze pentru a le proteja singuri.
    In concluzie, de la mine ai :contra:

I_am_WizKid

User
    Player
    Salut.

In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra.

In al doilea rand, aceasta propunere o sa fie luata in considerare si discutata pentru urmatorul update.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.