• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie The Bridge

Status
    Not open for further replies.

RedMaster

User
    Player
    * Nick-ul tău: RedMaster13

* Propunere:  La sign-urile de arene sa scrieti numarul de jucatori cu alta culoare, in afara de gri

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mai usor sa ne dam seama cati jucatori sunt in arena

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am explicat mai sus

* Subserver: The Bridge

* Alte precizări:  nu

_Arangos314

User
    Player
    Ar fi o idee. Se vede cam greu sa vezi cati jucatori sunt, dar te poti descurca, ca acum cine stie cat a dura sa refaca sign-urile, imi pare rau, dar de la mine ai :contra:  .

Cloacks

User
    Player
    Mie unul nu imi place ideea ta , adica iti este greu sa poti vedea jucatorii ?, este foarte usor sa iti dai seama sa vezi cati sunt si mie sincer imi place cu culoare gri , cu alta culoare ar fii mai ciudat.

Din pacate vot-ul meu este  :contra:

SanduK

Loyal
    VIP
    Acolo scrie cati playeri sunt si nu mai trebu cu alta culoare ca e bun totul :contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    De ce sa se schimbe? Munca-n plus :contra:  

Status
    Not open for further replies.