• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestii Faction

Status
    Not open for further replies.

DarkAshe

User
    Player
     Nick-ul tău:  DarknessOfCakes

* Propunere:  Adaugarea CobWeb-ului (pe shop)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca comunitatea va fi fericita (posibil, deja depinde de persoana) deoarece jocul ar fi mai intens.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Aceasta ideie practic ne va da posibilitatea de a construi mai multe tipuri de baze (mai bune in defense) si tunuri mai puternice si mai eficiente. Unii profita (adica HellSquad 😠) ca nu egzista cobweb asa ca construiesc baze care care nu pot fi doborate fara tunuri cu cobweb.

* Subserver: Faction

* Alte precizări:  CobWeb-ul ar putea fi folosit in pvp. De exeplu fara hp si ai nevoie sa fugi, poti pune niste CobWeb in spate ca sa mai castigi ceva timp pana ala sparge cu sabia

Sper sa se adauge cat mai curand. Trebuie sa raidez o baza importanta si nu am cobweb

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    este mai bine asa :contra:  nu vad rostul

DarkAshe

User
    Player
    este mai bine asa :contra:  nu vad rostul
    Bai, pentru a raida unele baze ai nevoie de tunuri mai puternice care desigur necesita mai mult efort de ale construi. Rostul acestiu gamemode numit ,,Faction'' este de a raida baze, dar daca nu putem raida bazele care mai e sensul. Daca playerii nu mai castica lot din raiduri pentru ca lot-ul cel pun sta intro baza indestructibila atunci nu for mai fi multumiti si vor pleca. Ar trebui sa urmam exemplul serverelor din strainatate pentru al dezvolta pe al nostru

Status
    Not open for further replies.