• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestii minime in legatura cu gameplay ul + UN MOD UNICAT

Status
    Not open for further replies.

PLS123SAS

User
    Player
    Pe multi playeri ii deranjeaza faptul ca odata ce este taiat un copac trebuie plantat manual daca vrea sa prospere in lemn si in peisajul natural, as sugera in calitate de simplu player plantarea automata a copacilor in server, nu este greu si stiu ca este posibil, as vrea mult sa vad asa ceva in mult iubitul server ROMANESC. Si pentru ca serverul sa fie si mai impunator, un mod de joc unicat ar fi ceva special in opinia mea, m-am gandit ca , daca se poate si se vrea, modul WAVES . In modul precizat mai inainte este vorba de un grup de playeri - 4 - 5 sa apere un castel (sau orice altceva, de aici multimea poate veni cu alte idei mai bune si mai creative) de wave uri de mobi, iar cu fiecare nivel trecut de playeri urmatorul va fi mai greu si mai greu (la fel, si aici mai pot veni atatea ideii exceptionale si cu mai multa valoare). Idea acestui mod sper ca este inteleasa iar de aici mai pot fi introduse atatea lucruri la el. Ce parere aveti? :3 :>>>

iN00dles_

User
    Player
    Model nerespectat. :contra:  

TheAshz

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Chiar daca nu ai respectat modelul , ceea ce este obligatoriu sa faci , este o idee unica si buna!

:pro:

Status
    Not open for further replies.