• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestii pentru Prison

Status
    Not open for further replies.

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna ziua!As dori ca pe Prison sa se adauge un fel de ATM.Intr-o zona din spawn sa puneti un NPC iar de asupra capului sa scrie ATM cu litere mari.Daca playerii apasa pe NPC i se va deschide un meniu.Un cufar unde sa scrie scoate banii iar in dreapta o carte pe care sa scrie depoziteaza banii.Acest lucru este ideea pentru spawn.Daca playerii sunt ,,ocupati" si nu au timp sa se dupa la ./warp ATM atunci ei vor putea sa scrie ./deposit money (suma) ca sa introduca bani si ./withdraw money (suma) sau ./wd money (suma).Sunt constient de faptul ca exista un sistem ./wd unde se pot scoate banii/tokens/experienta dar ideea cu ATM mi se pare interesanra.va multumesc pentru timpul acordat iar sper sa intr-o zi acest ,,vis" pentru mine sa se inteplineasca.Zii buna

Pojy

User
    Player
    Sa se adauge mai multe rank-uri, de exemplu dupa ce ajungi la free sa existe si acolo o mina, dupa sa poti sa dai rankup la free 2,dupa free 3 , pana la free 5 dupa ce dai rankup la free 5 te duce la un nou rank, sa zicem knight1 dupa knight2 si tot asa pana la 5 si sa fie asa cu mai multe rankuri, mult mai multe, si pentru fiecare rank dupa free sa existe un kit, prestige sa poti sa dai oricand dupa free si pentru fiecare prestige sa primesti un anume multiplier permanent, si cu cat avansezi mai mult in rank sa primesti multiplier mai mare cand dai prestige, la fiecare arena dupa free sa se mineze un singur block, de exemplu bloc de quartz sau idk blocuri de coal, diferite tipuri de blocuri, si daca sa zicem ca nu are nimeni chef sa faca 5 arene pentru fiecare divizie a unui rank, se poate copia o arena de la sa zicem free 1 si sa se puna la fiecare free, momentan nu mai am alte idei, daca va hotarati sa imi luati in considerare propunerea pot ajuta cu idei de rank-uri si arene.

consenque_

User
    Player
    Ar fi frumos si alte mine/rankuri decat rankurile actuale (p1/p2/p3 etc.).Alte rankuri ar face Prison mai interesant.

Parerea mea.

VapeSMG

User
    Player
    Salut,

Ar fi frumos daca ati adauga o harta mai mare pentru pvp si mai multe prestige uri la care sa primesti o suma de tokenuri. Niste Custom Enchants mai noi, de exemplu cubed , cu care ai putea sa spargi 3x3 blocuri.

Last edited by a moderator:

Ninja_Moca

User
    Player
    Consider ca ar trebui inlocuita suma de bani cand folosim /withdrawmoney  cu litera (ex. in loc de 1000000000 sa scriem 1B). Ar ajuta mult acest lucru comunitatea de prison.

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Eu as vrea sa se adauge mape noi, ca sa se schimbe diversitatea celor existente.

TibiRO2005

User
    Player
    Salut !

Eu as sugera sa se adauge si noul minereu netherite din 1.16 si sa fie destul de rar in mine, dar sa dea mai multi bani

Status
    Not open for further replies.