• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Suggestion

Status
    Not open for further replies.

DarkAshe

User
    Player
    * Nick-ul tău: _DarkAshe_

* Propunere:  folosirea comenzii /hist

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Depinde, nu prea mult 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Poate, adica, ideia mea este de a putea folosi comanda /hist pe propriul nume, cu toti ar trebuie sa avem dreptul sa ne vedem propriile greseli

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Daca esti doar membru sa poti folosi comanda daor pe numele tau propriu!

Shadow101

User
    Player
    biaviatata said:
    Probabil te refereai la hist. Sunt de parere ca dacă personalul are acces la asta, atunci trebuie sa ramană asa . Nu mi se pare corect ca orice jucător să poată vedea istoricul oricărui jucător. .De la mine ai :contra:
    biaviatata,citeste mai bine,spune doar la propriul nume adica doar hist ul tau sa ti-l poti vedea,nu si la alte persoane

Skynudel.

User
    Player
    Salut. Nu mi se pare ok sa iti poti vedea propriul istoric al antecedentelor tale pe sectiune. Daca doresti cu adevarat sa te schimbi, nu rezolvi nimic daca vezi ce ai facut rau. Plus ca daca ai peste 10/20 sanctiuni si un PC slab, daca ai scrie sa poti vedea toate antecedentele , ti-ar lagui umpic. 
    :contra:

BeastFox

User
    Player
    Salut! Nu mi se pare deloc ok sa iti poti vedea /histul.Daca vei avea acces la /hist te vei putea uita si la alti playeri si veti putea imparti informatii intre voi.Se va abuza foarte mult de comanda ! Nu este necesar sa iti vezi comportamentul/sanctiunile de pe /hist.Mai bine fii o persona civilizata! :contra: .

Adelyynoo

User
    Player
    Buna. presupun ca nu e nevoie sa ai acc la comanda /hist pentru a stii ce ai facut in trecut sau daca ai avut un comportament decent sau nu, in principiu accesul la aceasta comanda poate dauna comunitatii, inturcat playerii ar fi toxici intre ei, sau s ar impartasi informatii legate de anumite probleme et,c de la mine ai :contra:  

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,desi ar fi un mod de a vedea greselile facute si a invata din ele,cred ca nu ar trebui ca orice jucator sa vada historyul sau.Cat timp membrii staff au acces la aceasta comanda,eu cred ca e de ajuns.

In concluzie,votul meu este :contra: .Succes in continuare si o zi frumoasa ❤️

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Staff-ul are acces la aceasta comanda si cred ca este mai bine asa. Desi ai putea vedea ce greseli ai facut si sa inveti din ele 

De la mine ai un  :contra:  

Status
    Not open for further replies.