• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Survival 1.11

Status
    Not open for further replies.

JavaSenpai

User
    Player
    Survivalul 1.11 este conceput bine. Dar dupa parerea mea sunt niste chestii critice care afecteaza serverul. Aici voi scrie niste propuneri .

- Sa se adauge Spawn EGG crate ca si pe 1.9

- LA Dropparty crate sa se scoata cele 64 diamante, 32 diamante si cele prea over power, deoarece pentru 64 diamante muncesc o zi, dar cu crate-ul asta in fiecare 5 minute primim o keye si avem sanse mari, de asta marketul [ah] de pe server este asa penibil. de asta se vinde sabie cu sharpness 5 la cateva sute dolari. aiurea! este muuuult prea op , propun maxim 16 diamante sa pice

- Sa se modifice pretul de vindere la iteme din shop, sunt niste preturi penibile! cumpar ceva cu 1000 si vand cu 1$? hai sa fim seriosi. eu zic ca un 30-40% din pretul de cumparare e okay.

- sa se adauge mai multe crate-uri[optional]

- sa se adauage muuult, dar muuult mai multe chestii la crate vote si crate dropparty astfel incat sa nu se repete dropul asa de mult. sa fie sanse sa iau si 1 diamant, dar si 16. sper ca ati inteles la ce ma refer : :) sa fie o gama mare de lucruri.  

- Sa nu pice armura din crate-uri. de exemplu in loc de pantaloni sa pice 7 bucati de materialul respectiv. daca vreau pantaloni sa-mi fac pantaloni daca vreau pickaxe sa-mi fac pickaxe. 

- sa se scoata chestia cu LWC, astfel incat daca chestul este protejat de protectie sa nu-l acceseze nimeni doar cel care are acces la protectie. asa daca gasim un chest, furnal, hopper,usa prin natura sa-l putem sparge daca nu este protejat.

- sa se scoata /warp enchant. deoarece propun ca fiecare sa aibe enchantul sau acasa, si sa lucreze sa enchanteze ceva : :) adica niste piele, sugarcane si 2 diamante + obsidian. mare branza.

- sa fim anuntati cand se da wipe, de exemplu odata la 3 luni, 4 luni etc.

- sa se adauge silk spawner, astfel incat daca luom spawnerul cu silktouch sa fie o sansa de 25% sa pice. : :) si sa-l mutam.

- sa se adauge McMMo [aveam eu o versiunea tradusa full, dar am pierdut-o, e ceva de tradus ]

edit: - sa se adauge /trade sau un meniu de trade pentru a nu aparea tepe

Last edited by a moderator:

JavaSenpai

User
    Player
    edit: - sa se adauge la clearlag, in ultimele 3 secunde sa se adauge mesajul:

Itemele se sterg in 3 secunde

Itemele se sterg in 2 secunde

Itemele se sterg int-o secunda

edit: - itemele din shulk box redenumite sa apara cu italic in /ah

iiSwappy

High
    Player
    Respins.

:tc:

Status
    Not open for further replies.