• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Survival 1.12

Status
    Not open for further replies.

69Ocean699

User
    Player
    Nick-ul tău:69Ocean69

* Propunere: Eu zic sa se scoata elytra de la warp pvp finda este prea nasol sa-ti spargi seturile pe cnv si apoi sa scape cu elytra .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :foarte bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca unii payery cand fac pvp nu ar fi corec sa poti scapa cu elytra

* Subserver:survival 1.12

* Alte precizări:  nimic

TestosLIFE

User
    Player
    nu cred ca ar fii o idee buna sa se scoata elytra de la pvp

de la mina ai :contra:

Dark-Tiger

User
    Player
    S-ar pierde extrem de multe iteme la pvp daca ar fi scoasa elytra de la pvp,fiindca in felul asta vor ramane playeri fara itm si se vor lasa,iar comunitatea va pierde playeri pe survival 1.12

Eu votez  :contra:

xShadowC

VIP
    VIP
    Player
    Nu ar fi o idee deloc buna, daca nu ar fi macar o metoda sa scapi de la pvp ai pierde iteme mai mereu, iar cu elytra nu e atat de usor de jucat, daca nu te pricepi poti muri usor.

:contra:

Coool_PvP

User
    Player
    Nu ar fi de folos sa se scoata elytra ul de la warp pvp, deoarece multi sunt OP si nu pot fi omorati asa usor si ai nevoie de o modalitate sa scapi de la pvp pentru a nu pierde itemele. Punete tu in postura lor.

De la mine ai  contra.png

Status
    Not open for further replies.