• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Survival 1.9

Status
    Not open for further replies.

Adrian1610

User
    Player
     * Nick-ul tău: adrian_prajitul

* Propunere: Culoarea numelui tau(implicit si a scrisului tau) cand ai gradul premium  ar trebui schimbata deoarece ceea ce tu scrii pe chat iese mai putin in evidenta si este mai putin vizibil decat ceea ce scriu cei fara grad premium si consider ca gradul premium ar trebui sa fie cu alb si cei fara grad premium cu gri (dar nu neaparat asa, poate fi si o culoare diferita de alb si gri).

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: Ar influenta in bine situatia actuala, deoarece nu cred ca doar eu m-am dat seama de aceasta problema.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred ca ar incuraja oamenii sa isi descarce launcherul dar ar ajuta foarte mult pe cei care au gradul premium.

* Subserver: Survival 1.9 (dar nu cred ca doar acolo e asa)

* Alte precizări: *nimic*

iN00dles_

User
    Player
    :contra:  este bine asa cum este acum.

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere respinsa! Culoare ramane asa cum este, si cum a fost decisa! :respins:

Status
    Not open for further replies.