• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected survival classic

Status
    Not open for further replies.

alex5634

User
    Player
    Nick-ul tău: alex5634

Propunere:  ou de villager la /shop

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :   in bine

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : e utila pentru ca   poti sa bagi bani in mai multe chesti si  un villager e foarte greu de gasit doar daca gasesti un sat dar  daca tu ai casa in alt loc ce faci ? si stai la o departare mai mare ?   si e si un motiv in + sa  cheltuiesti bani  ... si daca strangi bani inseamna mai mult timp jucat pe sectiune si asa castiga si sectiune si playerul .

Subserver: survival classic

Alte precizări:   nu am nici una

Skynudel.

User
    Player
    In asta consta Survival! Sa ''supravietuiesti'' Cauti o metoda , vezi tu , dar nu mi se pare ok .. Cei cu un avantaj de bani vor putea face trade-uri de genul ''Dau 2 dmd pe 1 emerald'' cu acele 2 diamante poate cumpara inapoi 2 emeralde.. Nu stii ce are la vanzare Villager-ul respectiv! :contra:

Sosetel

User
    Player
    Parerea mea este ca nu ar mai fi chiar atat de "survival" Deoarece toata lumea si-ar face spawnere si din ele diferiti sateni care mai de care op,  ar merge adaugat la un pret foarte mare, sau sa indeplineste unele conditii ca sa faci rost de el, dar legat de ce ai spus tu,  :contra:

Dyeeeh

User
    Player
    Ar fii prea usor sa faci rost de diferite iteme si carti cu enchant. De asemenea se gasesc destul de multe sate si ai acces la sethome. Chiar daca sa zicem nu ai sethome-uri disponibile, poti salva coordonatele si ai posibilitatea de a ajunge acolo cu sau fara ajutorul rtp gui-ului. Tin sa mentionez ca s-ar produce si destul de mult lag. 

:contra:

Straze

User
    Player
    Nu este o idee buna sa se bage la shop oul de villager deoarece se va strica piata cu carti a sectiunii. :contra:

Tedduard

User
    Player
    Nu e o idee chiar rea.. am vazut multi playeri care cauta villager foarte mult timp, sunt sate dar majoritatea au protectii sau sunt distruse.

Ar fi o chestie sa se adauge la un pret destul de mare

:pro: .

Danybest

User
    Player
    Dupa parerea mea nu este o idee buna deoarece oul de villager ar strica piata cu carti a sectiuni iar emeraldele sar face mult prea usor.

Tommy21

Manager Survival
    Player
    Daca se adauga ouale de villiger , se strica economia . O sa se vada pe /ah numai carti cu mending si economia se strica.

Status
    Not open for further replies.