• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Survival Games

Ionji

Giongi
    Player
    * Nick: Ionji

*Proposal: Un nu mini-game, unul clasic pe care toti il stim

Survival games-ul a fost unul dintre cele mai populare mini-game-uri de la vremea sa, prin cautarea de chest-uri, cautatul de iteme, lupta cu alti jucatori, combinatia de skill si noroc necesare pentru a castiga meciul, dar si de cunoasterea hartilor pentru a sti unde se afla capcanele si chest-urile. De asemenea, daca se adauga, consider ca un mod de teams si unul de solo ar fi indicate, pentru a putea sa ne jucam cu prietenii nostri si cand ma refer la ,,Survival Games", vorbesc despre cel clasic, ci nu despre varianta de pe Hypixel intitulata ,,Blytz Survival Games"

* How do you think this proposal would affect this community: Cosider ca ar fi o aditie buna pentru server, mai ales datorita faptului ca nu stiu cu ce alt mini-game l-as putea compara, poate doar cu sg-war-ul sau poate si cu uhc war-ul, dar prefer sa nu iau war-urile in considerare

* Why do you think this proposal would be useful for this community? : Deja avem sg-war, dar poate fi oferit doar cu gcoins, numarul de jucatori este mult prea mare, iar harta e aceeasi de fiecare data, plus ca uneori te plictisesti de aceleasi mini-game-uri si iti doresti sa joci altceva, poate ceva care sa-ti puna skill-urile la incercare

* Subserver: SG-Team/SG-Solo

* Other specifications: Sunt de parere ca ar putea fi un mini-game care sa fie la fel de popular precum SW si BW si chiar imi doresc sa vad si alt mini-game pe server ;)

UltimulTortionar

User
    Player
    Survival Games a mai fost si pe alte server din Romania, nu doar pe gamster.Succesul sectiunii a murit acum mult timp, tocmai de aia s-a inchis peste tot.
    Dupa parerea mea, va fi doar o alta sectiune cu 0 jucatori si va fi inchisa dupa scurt timp.
    Prin urmare, votul meu este
    CONTRA