• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Survival

Status
    Not open for further replies.

JustCLM

User
    Player
    * Nick-ul tău: CLM18

* Propunere: Sa se adauge un al treilea survival, unul cu dificultatea HARD si sa fie cat mai "vanilla", adica sa nu fie fly (asa cu fly, no falldamage de la fly, shop cu de toate, warp crates  cu iteme destul de bune, nu mai am ce face dupa vreo 2 saptamani). Daca chiar vreti sa fie warp crates, atunci in acestea sa se puna iteme mai slabe si mai putine. 

Sa nu fie shop (sau daca e sa fie, atunci sa aiba iteme scumpe/putine). Playerii sa faca bani din trade, /ah.

Sa fie recompense cat mai putine (gen cele "cine scriu primul", "cine ghiceste primul")

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : De multe ori cand sunt multi playeri, pe survival 1.12 pot fi si 130 de jucatori deci lagul este destul de des. Multi s-ar juca pe un survival mai greu, cat mai vanilla, fara fly. S-ar juca mai ales jucatorii experimentati!

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pe un survival ca acesta s-ar juca multi si pentru un timp mult mai lung.

* Subserver: Global

* Alte precizări: Sa se aduge dupa wipe? Oricand s-ar adauga eu si multi altii am fi fericiti! 

AlinFTW10

User
    Player
    Buna propunerea ta este una destul de buna deoarece ar atrage mai multi jucatori carora le place un survival de genul , insa totusi sa existe un shop al jucatoriilor (/ah) dar sa se faca trade pe iteme nu bani pentru a fii cat mai survival , iar jucatorii cred ca ar fii cat mai atrasi de acesta 

Votul meu este :pro:

SanduK

Loyal
    VIP
    Exista Anarhy e foarte hard Surival adevarat fara nici o protectie , fara regulament te poti juca acolo doar poti lua grief .

3 Sectiune nu va fi prea jucata dupa parerea mea .

:contra:

Thywen

User
    Player
    Doua sectiuni pentru survival cred ca sunt destule (sa nu uitam de factions, skyblock), de la 3 incepe sa fie prea monoton si serverul s-ar transforma in Survister. :)) Scuze de gluma, oricum succes.

:contra:

Chalk20

VIP
    VIP
    Îmi place ideea, nu este altă secțiune pe care sa poți da claim sa nu îți iei grief. 

:pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.