• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Un mic premiu câștigătorilor

Status
    Not open for further replies.

Neltro

User
    Player
    * Nick-ul tău: Neltro

* Propunere: La câștigul unui minigame, ca premiu câștigătorul sau echipa câștigătoare să primească o suma mică de tokens .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : cred ca propunerea mea ar aduce un interes mai mare minigames-urilor 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : cred ca ar fi utila deoarece in fiecare zi văd un număr și mai mic de playeri pe unele secțiuni și știu că unii ar zice că ar aduce dezechilibru serverului dar nu ma refer la sume mari de tokens ci la max 2-4 per câștig și poate ca suma sa depindă și de contribuția și kills adusă in timpul minigame-ului .

* Subserver: JumpDown, HnS, Murder, SG, SkyWars, BedWars, BuildBattle, SpeedBuilders .

* Alte precizări: ar fi încă o metoda de a foce rost de tokens pe lângă gamster launcher și votes.

Neltro

User
    Player
    * Nick-ul tău: Neltro

* Propunere: La câștigul unui minigame, ca premiu câștigătorul sau echipa câștigătoare să primească o suma mică de tokens .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : cred ca propunerea mea ar aduce un interes mai mare minigames-urilor 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : cred ca ar fi utila deoarece in fiecare zi văd un număr și mai mic de playeri pe unele secțiuni și știu că unii ar zice că ar aduce dezechilibru serverului dar nu ma refer la sume mari de tokens ci la max 2-4 per câștig și poate ca suma sa depindă și de contribuția și kills adusă in timpul minigame-ului .

* Subserver: JumpDown, HnS, Murder, SG, SkyWars, BedWars, BuildBattle, SpeedBuilders .

* Alte precizări: ar fi încă o metoda de a foce rost de tokens pe lângă gamster launcher și votes.

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Principalele moduri de a obtine tokens sunt votarea serverului si folosirea gamster launcher-ului. Daca jucatorii ar putea primi tokens in urma castigarii unor minigame-uri, nu cred ca s-ar mai obosi sa voteze sau sa foloseasca gamster launcher, ceea ce este un lucru rau pentru server.

:contra:

FenixG3

User
    Player
    Consider ca propunerea ta este una decenta, care merita acceptata, dar numai la unele minigames, precum BedWars sau SpeedBuilders. Eu totuși consider ca, jucătorii vor dori sa voteze în continuare, dar vor dori sa joace și mai mult pe aceste secțiuni, știind ca pot câștiga 2-4 tokens. De la mine ai :pro:

Multă bafta! 

Last edited by a moderator:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,exista o multime de moduri de a obtine tokens,extrem de usor de obtinut,si nu consider ca ar fi ok sa primeasca tokens,chiar si 2 sau 4,doar pentru ca a castigat.

De la mine ai :contra: .Succes in continuare! 🍫

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Dupa parerea mea, exista deja foarte mute metode de a face tokens, deci, una in plus ar cam dezechilibra lucrurile. Poti face tokens votand, folosind GLauncher, intrand in echipa de Folding Gamster etc.

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, sugestia ta este una foarte buna. Este mult mai bine cand castigi un minigame sa primesti o suma micuta de tokens. De la mine ai :pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Consider ca sunt destule modalitati de a face tokens pe server. Cum ar fi votarea sa sau folosirea launcher-ului. Daca s-ar face tokens doar prin castigarea unor simple meciuri, multi s-ar descotorosi de obiceiul de a vota/folosi launcher-ul, aspect care nu prea beneficiaza serverul.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Si tokens castigati cu hack cine-i recupereaza?

T/C

Status
    Not open for further replies.