• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Un nou Gamemode

Status
    Not open for further replies.

Chonor

User
    Player
    Nickname(de fapt username):Chonor     Propunere:Un nou Gamemode cu SlimeFun.     Cum   crezi că ar influența propunerea ta această comunitate:In bine       De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?:Eu cred ca ar fi utila aceasta propunere pentru aceasta comunitate deoarece aduce ce va nou de jucat acestui server.      Subserver:Gamemode.       Alte precizări:Sa adaugati si Addon-uri.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Coool_PvP

User
    Player
    Modelul nu este respectat cum trebuie.

Server-ul are niste gamemode-uri foarte frumoase.

De la mine ai 
    ABRh3Sn.png

Haxy

User
    Player
    Eu consider ca aceasta idee, este ca un Survival, dar ca adauga un plugin care consider ca este putin buguit...

Consider ca serverul are destule GameMode-uri, imi pare rau dar ai :contra:  

iN00dles_

User
    Player
    Salut,consider ca gamemode-ul/minigame-ul propus de tine nu ar trebui sa fie pe server,deoarece eu sincer nu-i vad rostul unui minigame cu plug-in SlimeFun.Pe langa asta,ar fi si mult de munca,iar deja se lucreaza la noi minigame-uri.

Raspunsul meu este : :contra:  

Andrew_lolz

User
    Player
    O idee destul de naşpa deoarece staff-ul lucrează la minigame-uri noi şi chiar şi la gamemode-uri noi, şi nu doresc sa folosească unele plugin-uri care şi mie personal mi se par buguite sau overused.

:contra:

Or1Gin

User
    Player
    O idee nu prea faina +ca au mai fost playeri care au vorbit de acest gamemode.Deci de la mine ai :contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Respins.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.