• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Vreau sa va propun

Status
    Not open for further replies.

AuGuStY_

User
    Player
     Nick-ul tău: Miticiuc 

* Propunere: Propunerea mea este ca loyal sa aibe la fly ca unii copii nu au posibilitatea sasi cumpere ca si ceilalti un grad .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca ar influenta finca jucatorii sar starui sa joace si sa se staruie .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  Eu cred ca ar fi utile finca ar fi discractiv si pentru cei care o sa inceapa sa joace.

* Subserver: Global 

* Alte precizări:  Nu sunt

cercelata124

User
    Player
    :pro: Din câte știu pe sky block membrii loyali au acces. Dacă pe alte secțiuni nu au, sunt de acord.

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra: unii copii nu își permit dar gradul de Loyal are acces la fly pe unele sectiuni. Si daca nu iti permiți poti sa votezi ca sa faci tokenuri sa cumpăr grad.

ItzDr1nK

User
    Player
    Daca nu este implementata aceasta chestie pe anumite sectiuni te face sa cumperi hero sau macar sa votezi. :contra:

iSktZz

User
    Player
    O idee chiar foarte buna, doar ca fly ul se poate obtine folosind gamster launcher deci nu prea are rost

:contra:

Emirhan25

User
    Player
    Deja exista Gamster Launcher unde primesti Fly+unii ar abuza de aceasta comanda :contra:

Damyd

User
    Player
    Chiar daca nu au bani sa doneze pot instala gamster launcher :contra:

DavidFNaF

User
    Player
    Dacă nu își permit să își cumpere grad, pot vota serverul sa primească tokens sau sa intre cu Gamster Launcher pentru fly.

Boog

User
    Player
    Bună!

Apreciez că ai făcut sugestia asta, însă nu are rost , poți să ai /fly cu Gamster Launcher pe unele secțiuni. :contra:

AdmiralPanch

User
    Player
    Salut,

Iti inteleg ideea, dar playerii pot face foarte usor rost de fly folosind Gamster Launcher, sau chiar sa voteze serverul pentru a cumpara grade cu tokens. 

AngroysJR

User
    Player
    Salut, 

Daca nu ai bani de grade, poti folosi Gamster Launcher, si la cateva sectiuni vei avea fly infinit.

Adelyynoo

User
    Player
    Buna, cu toate ca exista gamster launcher unde primesti fly pe anumite sectiuni, ar fi util si placut, pentru veterani, ca sa primeasca odata cu loyal , fly gratis in spawn, eventual pe sectiunile unde nu deranjeaza modul, de la mine ai un :pro:  

Status
    Not open for further replies.