• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected VREM SKYBLOCKUL CUM ERA INAINTE DE WIPE

Status
    Not open for further replies.

BombonicaExp

User
    Player
    * Nick-ul tău:-

* Propunere: Sa se faca skyblock ul cum era inainte de wipe , adica cu gradele care le puteai lua cu bani facuti dupa diferite minereuri si acele comenzi care costau si le puteai lua la fel cu bani din joc cum ar fi /hat , /repair , /feed si tot cum era inainte dupa wipe.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar aduce mai multi playeri.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar aduce mai multi playeri.

* Subserver:

* Alte precizări:  

iN00dles_

User
    Player
    Salut,nu prea as dori reimplementarea gradelor de genul 'Flyer' ,etc.,pentru ca,de exemplu,acum poti obtine fly jucand cu Gamster Launcher.La ./hat si ./feed ai acc daca donezi pentru un grad (daca vrei donezi,daca nu,nu).Acum exista magazin special realizat pentru noile monede 'tokens',de acolo poti lua grade,prefix,iteme,etc.Si multe alte lucruri sunt bune asa cum sunt acum.Nu cred ca ar trebui sa se mai schimbe ceva sau ca sectiunea de Skyblock sa fie ca inainte de ultimul wipe de pe server.

Raspunsul meu este: :contra:

BombonicaExp

User
    Player
    Nu este okey asa cum este acum deoarece atunci era accesibil si pt playeri si pt donatori.Tu daca esti donator normal ca vei refuza acest update si vei dori sa vezi cati mai putini playeri cu acele beneficii care ar trebui sa le aibe toti playeri chiar daca doneaza sau nu.

iN00dles_

User
    Player
    Nu este okey asa cum este acum deoarece atunci era accesibil si pt playeri si pt donatori.Tu daca esti donator normal ca vei refuza acest update si vei dori sa vezi cati mai putini playeri cu acele beneficii care ar trebui sa le aibe toti playeri chiar daca doneaza sau nu.
    Draga,a fost strict parerea mea (punctul meu de vedere),trebuie sa mi-l respecti asa cum ti-am respectat si eu propunerea

Sutract

User
    Player
    • Nu mi se pare okay pentru ca playerii vor incepe sa vanda la /ah iteme similare si ca nume pentru a face scam.Apoi apar alte probleme ca tot timpul apar playeri noi pe server si nu stiu exact de una si alta.
    • Vrei Fly?Votezi sau joci cu Gamster Launcher
    • Vrei acces la alte comenzi gen /hat,/feed etc. ? Faci rost de un grad din eventuri sau iti cumperi cu tokens/bani reali
    • :contra:  

BombonicaExp

User
    Player
    Este foarte usor si sa schimbe acele iconite pt a nu mai fi confundate cu alte iteme din ah.

BatPig

User
    Player
    Nu ar fii rau daca s-ar face ca in trecut.Imi placea si mie mult skyblock-ul vechi..

Status
    Not open for further replies.