• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Gamsterglobalevent

Status
    Not open for further replies.

StratonZ

User
    Player
     Nick-ul tău: StratonZ

* Propunere: La war, dupa meetup cand ajunge borderul la 15 cu -15 sa se interzica statul sub pamant. Eventual se poate adauga un fel de timer iar odata la 45 de secunde (un exemplu random)  sa se dea replace la fiecare strat incepand cu y=0. Replace ul facandu se evident cu bedrock. Alta idee: sa se dea replace la fiecare strat de sus in jos cu air, pana la y=0.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Gamsterglobal eventurile dureaza prea mult din cauza unor jucatori care stau sub pamant cat vor ei, au stat odata si o ora+ daca nu ma insel. Acest lucru nu face jocul nimanui mai placut, ba chiar dimpotriva. War ul nu va dura asa mult, lasand loc ulterior pentru alt war. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu se mai pierde timp aiurea, nu convine nimanui sa stea si sa astepte jucatorii sa iasa la suprafata cand acestia pur si simplu au o placere in a tine shiftul 30+ minute. 

* Subserver: gamster war

* Alte precizări:  MarianRekt te rog sa nu devii si mai toxic dupa propunerea asta. Stim ca doar asa castigi wars. Este pentru binele suprem aceasta propunere, te rog sa nu te superi ❤️ .

GodBoy1432

User
    Player
    Salut.In primul rand propunerea ta nu este deloc una atat de buna. De multe ori ne batem jos intre noi ca dupa sa ne farmam cat mai mult posibil.Voi primiti info si jucati cu x-ray deci nu cred ca ar dura atat de mult sa *castigati*.

In rest nu mai am alte precizari. :contra: .

qShayn

User
    Player
    O propunere buna, zic eu. Unii jucatori chiar stau prea mult sub pamant si iti piere cheful. Daca s-ar da cut ar fi obligati sa urce si meciul ar dura cu mult mai putin.

:pro:

ITZANDREWRO

User
    Player
    Salut , propunerea ta este destul de buna , ca nu este deloc atractiv sa stai 1h+ la doar un meci 

PunchIt

User
    Player
    Salut.In primul rand propunerea ta nu este deloc una atat de buna. De multe ori ne batem jos intre noi ca dupa sa ne farmam cat mai mult posibil.Voi primiti info si jucati cu x-ray deci nu cred ca ar dura atat de mult sa *castigati*.

In rest nu mai am alte precizari. :contra: .
    Nu poti sa zici "In primul rand" cand argumentezi fara sa ai si un al doilea argument.
    staff-ul are [SS] pentru info, /ban pentru x-rayeri.
    Acum trecand la votul meu, consider ca aceasta propunere este bine gandita  deoarece sunt multi care stau in pamant la "tactica" desi se stie clar ca stau in pamant de frica celor care sunt sus si i-au eliminat pe toti ceilalti. Pentru camping sunt locuri special amenajate, in special la munte, cel putin mie mi se pare frumos asa. Daca propunerea nu va fi folosita sper ca macar sa se ofere corturi pentru camperi. :pro:
    Ceva de adaugat legat de tactica de stat in pamant -> cand cei de sus sunt full pentru ca bat toate echipele, voi iesiti https://imgur.com/a/pwNhJcn asa si va asteptati sa mai faceti ceva cu tactica voastra?

Last edited by a moderator:

PunchIt

User
    Player
    + consider ca aceasta explicatie este una mai explicita : Propunere: La war, dupa meetup cand ajunge borderul la 15 cu -15 sa se interzica statul sub pamant. Eventual se poate adauga un fel de timer iar odata la 45 de secunde (un exemplu random) sa se dea replace la cate 1 strat cu bedrock. Alta idee: cand se modifica straturile de jos cu bedrock sa se dea si cut la cate un strat de sus in jos pana cand fiecare replacement ajunge la niste coordonate exacte. De exemplu, propunerea adaugata ar fi de genul : La fiecare 45 de secunde pos1 va fi la y 0 pos2 la y 3. La urmatoarea modificare, pos1 actualizat devine pos2 anterior si pos2 actualizat va deveni pos2 anterior + primul pos2. Astfel se vor baga cate 3 straturi de bedrock. Cat despre cut, sa se analizeze cea mai inalta pozitie a block-urilor din interiorul borderului de la inceputul meciului si in acea zona sa nu se poata construi la un y mai mare, astfel cand va incepe sa se adauge bedrock va fi ceva de genul si cu taierile de la suprafata, insa y-ul din pos-uri va descreste. Daca se va alege implementarea unui script de acest tip, cel mai usor ar fi ca cut-urile sa fie mai mari astfel incat sa se ajunga cumva la un timing perfect la egalitatea dintre pos2 la straturile de bedrock si cut.

KiingBionicL

User
    Player
    Salut Straton, eu zic ca propunerea ta v-a ajuta cumva "GamsterGlobalEvent" - WAR 

- Jucatorii care stau sub pamant dupa meetup ar trebuii sanctionati

- Sper ca aceasta regula sa fie aplicata

Succes! :pro:

Last edited by a moderator:

ItzCodita

User
    Player
    O idee buna insa statul sub pamant este o tactica de lupta, daca chiar iti doresti sa ii bati, te duci tu dupa ei + ca s-ar face mult lag daca s-ar da remove la y-uri, o alta modalitate insa ar fi micsorarea borderului dupa -15, +15. 
    :contra:

PunchIt

User
    Player
     o alta modalitate insa ar fi micsorarea borderului dupa -15, +15. 

Nu este o idee buna pentru ca poate sa fie unul fara armura care a avut noroc la un stack de mere de la flower power si pot sa fie la suprafata 2 playeri pro care mai au doar cateva mere. O sa piarda din cauza slabului cu noroc, in loc sa castige prin skill-ul dobandit in timp cu mult exercitiu

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Imi place ideea ta, deoarece unii jucatori mai stau sub pamant si asteapta ca lumea sa se bata, sa ramana low iar el sa vina sa castige meciul. Acest lucru ar strica cheful tuturor si nu ar fi corect. 

Eu iti voi da :pro: .

DedeKilly

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Buna! 

Imi place ideea ta si cred ca s-ar potrivi perfect!

Chiar ar merge deoarece sunt destui jucatori care se plang de acest lucru.

Nu suna rau deloc! 

Din partea mea ai un :pro:

AdmiralPanch

User
    Player
    Salut,

Sunt de acord cu propunerea ta, deoarece scopul acestui event este sa ne distram. Nu sa dureze un war 1h + , iar playerii sa si piarda rabdarea pentru urmatorul war. Din punctul meu de vedere, un war mai rapid este si un war mai distractiv, unde actiunea este mai spontana, iar in aceste momente cei care sunt spectate nu vor avea ocazia sa se plictiseasca, de asemenea si playerii ramasi in war.  Prin urmare, 

De la mine ai:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Nu putem impune aceste limite. Ar strica strategia.

:respins:   :tc:

Status
    Not open for further replies.