• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative

Status
    Not open for further replies.

BegaAlaReal

User
    Player
    *Nick-ul tau: Bega
    *Propunere: Sa se aduage gradul Vip la /getrewards
    *Cum crezi ca ar influenta propunerea ta in aceasta comunitate: In bine
    *De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila in aceasta comunitate?: Deoarece , dupa parerea mea gradul vip este unul cat de cat scump si foarte util in unele cazuri pentru build, find posibil sa il poti achizitiona cu un anumit numar de ore poate duce la mai multi playeri activi.
    *Subserver: Creative 
    *Alte precizari: -

MrPies1

User
    Player
    Salut! 

După cele citite mai sus, din păcate nu cred că este o sugestie foarte buna, deoarece playeri pot să își facă foarte multe conturi 5, 10 etc și să a a zilele de getrewards pe ele adică 500 zile.

Multi ar avea grad de vip și s-ar putea abuza de asta.

Din păcate de la mine ai :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Comanda /getrewards este primita la gradul Loyal sau Veteran si cred ca este cel mai bine asa, deoarece se ppate abuza de aceasta foarte usor. Cum s-a zis si mai sus, iti faci o gramada de conturi si dai pe ele getrewards.

:contra:

BegaAlaReal

User
    Player
    Salut! 

După cele citite mai sus, din păcate nu cred că este o sugestie foarte buna, deoarece playeri pot să își facă foarte multe conturi 5, 10 etc și să a a zilele de getrewards pe ele adică 500 zile.

Multi ar avea grad de vip și s-ar putea abuza de asta.

Din păcate de la mine ai :contra:
    Eu personal m-am gandit ca find , afk o sa il dea afara din creative si o sa il bage in hub , si o alta specifiacatie este ca durata necesara pentru a primi gradul sa fie mai mare , de exemplu un an sau un an jumate , eu sunt pe sv de 3 ani , si de 2 ani jumate pe creative , din aceasta cauza imi doream sa facem respectiva propunere , sunt sigur  ca nu sunt singurul care este mai mult de 2 ani pe server. 

TancaUragan

User
    Player
    Buna, Dupa parerea mea aceasta sugestie nu este foarte buna deoarece /getrewards este deja pentru gradele spuse mai sus, iar cand jucatorii vor avea acces la aceasta comanda multi vor avea gradul Vip, cea ce poate duce la abuz iar noi nu dorim asta.

The_wolf_gir

User
    Player
    Salut!

Dupa spusele de mai sus ,s-ar putea foarte usor sa se faca abuz,si ar fi de preferabil sa nu fie asa

De la mine ai :contra:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Nu ar fi o idee prea buna sa primesti gradul de V.I.P. la /getrewards deoarece ai putea sa multiplici conturi si sa abuzezi de pe fiecare cont in parte. 

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

La fel cum s-a spus si mai sus , daca ar exista gradul VIP la /getrewards ai putea abuza foarte usor , deoarece ai putea sa iti faci mai multe conturi si sa abuzezi pe fiecare in parte.

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este , 

:contra: .

Flix

User
    Player
    Salut, dupa cum s-a spus si mai sus se poate face abuz foarte usor si nimeni nu cred ca isi doreste asta. De aceea votul meu este contrac.png

Status
    Not open for further replies.