• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

dimitrismita

User
    Player
    * Nick-ul tău: zSenpaiQ

* Propunere: Propun sa se adauge clanurile vechi, ele fiind mai usor de utilizat si mai estetice in chat.A doua propunere ar fi armele vechi cum ar fi: Master Gauss Shotgun, Secret Olympia,Cocopops etc.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar aduce mai multi playeri pe sectiune.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Aceasra propunere poate imbunatatii conditiile de joc.

* Subserver: GTA

* Alte precizări:  Tin sa mentionez ca am am configul cu armele , daca esti interesat kozak add pe discord: N1k0nツ#1043

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu cred ca ar fi o idee buna adaugarea armelor vechi, deoarece deja s-au adaugat altele noi-noute se asteapta sa fie folosite. Cred ca este destul de ok GTA-ul cum este in acel moment. 

In concluzie, votul meu este  :contra: .

Flix

User
    Player
    Salut! Nu este necesar sa fie scoase armele noi si sa fie readaugate cele vechi, acestea fiind noi si probabil mai bine lucrate rezulta ca sunt mai bune. :contra:

dimitrismita

User
    Player
    Salut! Nu cred ca ar fi o idee buna adaugarea armelor vechi, deoarece deja s-au adaugat altele noi-noute se asteapta sa fie folosite. Cred ca este destul de ok GTA-ul cum este in acel moment. 

In concluzie, votul meu este  :contra: .
    ma refer la cele din 2015-2016

Last edited by a moderator:

ToneTer

User
    Player
    Salut, zSenpaiQ!

Adaugarea armelor vechi nu ar fi o idee chiar asa de buna, pentru ca cele noi sunt facute mai bine, iar despre clanuri nu stiu ce sa zic, dar nici asta nu mi se pare o idee chiar atat de buna.

De la mine ai :contra: .

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,

Clanurile vechi nu au fost prea bune, motiv pentru care s-au adăugat noile Ganguri.

Armele vechi, deși erau distractive si amuzante, nu s-ar potrivi cu itemele noi de acum, acestea fiind mult mai balanced decât cele vechi.

:contra:

gaby23

User
    Player
    :respins:     :tc:  

Unele arme mentionate de tine sunt deja introduse.

Status
    Not open for further replies.