• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyPvP

Status
    Not open for further replies.

TheViper

VIP
    VIP
    * Nick-ul tău: TheViper

* Propunere: Sa se adauge kit weekly, kit monthly si kit daily

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar influenta playerii noi sa dea o sansa sectiunii. Cu full iron nu ai cum sa incerci sa te bati cu cei cu full dmd enchantati.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar da un rost playerilor care abia se apuca si nu au armura. Ei sar la pvp si ii omoara toti cei cu full dmd cu enchant la fiecare respawn. 

Kit monthly: 2 seturi full p4 umb 3 + sabie sh 5, fire apect 2, umb 3+ 25 mere op + arc full + sageti + mancare

Kit weekly: 1 set full p4 umb 3 + sabie sh 5, fire apect 2, umb 3+ 16 mere op + arc full + sageti + mancare

Kit daily: 1 set full p2 umb 3 + sabie sh 3 fire aspect 1, umb 3 + 10 mere op + arc power 3, punch 1, flame 1, infinity 1 , umb 3 + mancare

* Subserver: SkyPvP

* Alte precizări:  Ca idee eu de cand am vazut ca abia farmezi am stat numai pe baza de kituri. Am backpackul si pv-urile toate pline de kituri. Nici n-am de gand sa mai incerc sa farmez pana nu o sa se bage inapoi vechea metoda de sign-uri.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca este o idee buna sa se adauge kituri disponibile tuturor, cum ai zis si tu, ar oferi o sansa celor ce deabea se apuca. Aceste kituri ar oferi un impuls celor noi, i-ar ajuta sa supravietuiasca atunci cand ies din safe-zone si merg sa exploreze mapa in cautarea itemelor.

Deci, votul meu este :pro:

Flix

User
    Player
    Salut!

Din partea mea ai :pro:  deoarece kit-urile zilnice, saptamanale sau lunare ar da playerilor noi  sansa sa supravietuiasca si poate sa isi faca iteme, ei neavand kit-uri la inceput vor muri foarte rapid si se vor lasa de sectiune pentru ca nu ar avea rost sa joace.

xGrubby

User
    Player
    Salut! Ideea este foarte buna, jucatorii ar avea un plus cand se apuca, dar in niciun caz kit-urile Weekly si Monthly sa fie asa OP, deoarece daca aceasta propunere se va adauga la wipe, toti vor fii p4umb3 cu sabie full, mere op si ce ai spus tu acolo. De la mine ai :pro: Succes.

collapse94

User
    Player
    Salut, TheViper !

Ideea ta este foarte buna, chiar ar fi bine pentru cei care se apuca de skypvp sa fie kit weekly, kit monthly si kit daily.

De la mine ai :pro: .

Dariusdaryx3

User
    Player
    Ideea este foarte buna dar itemele zic ca sunt cam op, si s-ar putea folosi multi de alte conturi sa ia aceste kituri fara sa mai aiba cooldown , iar economia ar fi data putin peste cap dar parea mea este :pro:

Last edited by a moderator:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, aceasta idee este una foarte buna, deoarece astfel jucătorii noi pot procura iteme mult mai usor, jucătorii vechi vor primi recompense pentru că se joacă de mult timp.

În concluzie, de la mine ai :pro:

Lucky_X3

User
    Player
    Suna foarte bine, dar itemele sunt putin cam OP, dar sa vedem cum o sa fie si wipe-ul care mai are putin si vine. Ma refer daca o sa fie greu sa farmezi iteme sau o sa fie destul de usor. De la mine sincer ai :pro:  deoarece playerii ar putea fii atrasi de aceasta propunere, dar sa nu uitam ca aceasta idee ar putea fii buna si pentru alte sectiuni, nu doar pentru sectiunea SkyPvP, iar de aici deja creste putin munca. 

O idee destul de ok. Bafta.

GANGMEMBERPR

User
    Player
    Salut, de la mine ai :pro: deoarece ar aduce multi jucatori pe sectiune avand si eu un mic avantaj sa nu mai fie ;iron;

ToneTer

User
    Player
    Salut, TheViper!

Chiar este o sugestie foarte buna sa se adauge aceste kituri, chiar daca mi se par un pic prea op (eu nu sunt cu pvp sau din astea, deci nu prea ma pricep), ar schimba un pic jocul si chiar ar aduce jucatori.

De la mine ai :pro: .

xStefanS

User
    Player
    Salut, TheViper!

Consider ca ideea ta este foarte buna, o idee la care m-am gandit si eu acum catva timp, din simplul motiv ca jucatorii noi nu sunt favorizati, adica, dupa parerea mea, daca doresti sa te apuci de SkyPvP, este foarte greu sa faci rost de iteme, deci cred ca aceasta aditie va face mai multi jucatori sa se apuce de SkyPvP, care va face GameMode-ul sa fie mai distractiv, dupa considerentul "cu cat mai mult cu atat mai bine". Dupa cele precizate mai sus, se intelege cu usurinta ca votul meu este :pro: .

Cu stima si respect,

StefanS.

Last edited by a moderator:

ItsProGamer

User
    Player
    Salut! TheViper

Propunerea ta e una interesantă, playerii de început sa aibe macar un p2, ar putea sa ii motiveze sa se apuce de SkyPvP

:pro:

Anastasia__

User
    Player
    Buna, aceasta idee este una foarte buna, deoarece astfel jucătorii noi pot procura iteme mult mai usor, jucătorii vechi vor primi recompense pentru că se joacă de mult timp.

În concluzie, de la mine ai  :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut TheViper!

Consider ca kit-ul start nu este destul pentru playerii noi si cred ca ar fi o idee super buna kit-urile zilnice/saptamanale.

De la mine ai un :pro:

ITZANDREWRO

User
    Player
    Salut, ideea ta e destul de interesanta, deoarece kitul start nu-l foloseste aproape nimeni ci doar incepatorii, si aceste kituri va face skypvp-ul mai interesant. :pro:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Salut,

La prestige iti este deblocata o insula noua unde ai acces la gold. La prestige 2,3,4 si 5 ai kit-uri speciale.

Best wishes,
    Gamster team.

Status
    Not open for further replies.