• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere minigame

Status
    Not open for further replies.

XxPelurixX

User
    Player
    Nick-ul tău: XxPelurixX

* Propunere:  ma gandesc ca din moment ce sererul gamster are atatia playeri multi dintre ei si-ar dorii un minigame ''UHC'' stiu ca este warul in fiecare zii dar ma gandesc ca ar fii interesant sa se adauge UHC 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : multi playeri ar invata pvp si sa inteleaga mult mai bine acest UHC ca la waruri sa poata castiga si ei cele 50 tokens 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ar atrage multi playerii pentru ca si pe servere mai mari exista UHC 

* Subserver: UHC

* Alte precizări:  nu

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna adaugarea unui astfel de Minigame, poate chiar pe Arcade. Ar aduce mai multi jucatori acolo si ar po*Cenzurat* sectiunea. De asemenea, ar fi un Minigame interesant, te-ar ajuta sa te incalzesti inainte sa intri pe o sectiune de PvP, si nu numai.

Votul meu este :pro:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,

Nu consider că ar fi o idee bună, deoarece:

În trecut a mai existat o sectiune, UHC Meetup, care a fost transformată în sectiunea Zombies deoarece a devenit inactivă si nu se juca nimeni.

Eventul GWE este el însuși unul de tip UHC.

De la mine ai :contra:

Flix

User
    Player
    Salut!

Nu vad rostul unui minigame de acest tip, dupa cum s-a spus si mai sus, a existat in trecut un minigame de genul si a devenit inactiv. In concluzie, daca s-ar adauga acest minigame s-ar repeta povestea. :contra:

GANGMEMBERPR

User
    Player
    Salut,
    In trecut a mai fost una dar a fost inactiva, asa ca iti dau din pacate :contra:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

Nu vad rostul unui minigame de acest tip, dupa cum s-a spus si mai sus, a existat in trecut un minigame de genul si a devenit inactiv. In concluzie, daca s-ar adauga acest minigame s-ar repeta povestea. :contra:
    salut

stiu ca a mai existat in trecut dar in trecut serverul nu avea la fel de multi playeri si acum are mult mai multi playeri asa ca eu zic ca merita incercat 🙂

Vlad_

User
    Player
    Din partea mea  :pro: .

UHC "este deja" la war, dar hai sa vedem putin ce inseamna UHC. Acesta este Ultra Hard Core, iar cand pica flower power si infinite enchants si se fac toti full enchants nu inteleg ce mai este ultra hard.

KDA

User
    Player
    Salut!

In trecut a fost deja o sectiune UHC Meetup, care era un fel de UHC doar ca aveai deja iteme. Aceasta a devenit inactiva asa ca a fost inlocuita. 

:contra:

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Si eu consider acest lucru inutil fiindca sectiunea de uhc a fost inchisa datorita neactivitatii. Din pacate raspunsul meu este :contra:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut XxPelurixX!!

Consider ca acest minigame nu prea ar avea rost sa fie aprobat deoarece in trecut a existat sectiune de uhc dar cum s-a mai spus a fost inchisa pentru inactivitate.

Stiu ca poti mai mult si te astept cu mai multe propuneri.

Din pacate de la mine ai un :contra:

ToneTer

User
    Player
    Salut!

In trecut a mai existat sectiunea UHC si a fost inactiva, deci dupa parerea mea nu ar fi o idee buna sa o adauge iar.

De la mine ai :contra: .

AndreeaTL

User
    Player
    Buna. 

Cum ti s-a spus si mai sus a mai existat sectiunea UHC si a fost inactiva, deci nu cred ca ar fi o idee tocmai buna sa se adauge iar, plus ca exista WAR-ul

zLowFast.

User
    Player
    Hello,

Ma bucur ca ai decis sa ajuti comunitatea gamster.org insa propunerea ta nu imi place pentru ca a fost deja o sectiunea numita UHC, si daca o sa castigi 50 tokens la un meci castigat, o sa fiu multi hacker asa o sa primeasca tokens "free" si asta nu este deloc ok. 

Status
    Not open for further replies.