• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival

Status
    Not open for further replies.

Shinra

User
    Player
    Nick-ul tău: Shinra1234

* Propunere: Sa se bage un fel de item care atrage iteme mai pe scurt un magnet care să fie băgat în bp 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :pai ar fi mai usor sa culegem itmele care sunt pe jos fara sa ne mai ducem la ele  și în asa fel daca e sa zicem ca aruncam cv in lava de ex  un pick de diamant sa il atragă spre noi fara sa mai ardă 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca am salva multe iteme daca ar fi aruncate în lava sa le tragem spre noi

* Subserver:Survival Explorer

* Alte precizări:  Magnet un item din battle pass care atrage iteme spre noi

mini.

god gaymer
    Player
    Ar deveni prea P2W sectiunea, nu ar mai suna a Survival, pentru ca acel item il poti obtine decat daca dai bani si nu exista Battlepass cu tokens inca.
    Nu uita ca trebuie sa fii atent cu itemele tale, oriunde ai fi. (Itemele de netherite nu se sterg daca sunt in lava.)

Imi pare rau, eu zic :contra:

Zx.Vlad

User
    Player
    Ar deveni prea P2W sectiunea, nu ar mai suna a Survival, pentru ca acel item il poti obtine decat daca dai bani si nu exista Battlepass cu tokens inca.
    Nu uita ca trebuie sa fii atent cu itemele tale, oriunde ai fi. (Itemele de netherite nu se sterg daca sunt in lava.)

Imi pare rau, eu zic :contra:
    Doamne, cât te pot aproba cu acel P2W jur

Privind propunerea, deja nu mai e survival. Să bagi și un magnet, e aiurea. Contra și din partea mea

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut Shinra1234,

Consider ca parerea ta nu este una buna deoarece nu ar mai fii survival si ar fi totul prea op... Battle pass-ul poate fi obtinut doar cu bani, iar asta ar inseamna ca totul sa fie pay to win.

De la mine ai un: :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Nu este corect fata de cei ce nu pot sa cumpere battlepass. Survival este survival, trebuie sa supravietuiesti din puterile tale, fara ajutoare exterioare si fara iteme SF. Nu mi se pare o idee buna, cel putin nu pentru o sectiune de tip Survival.

:contra:

HeroStrike

User
    Player
    Salut,

Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra.

Este Survival, trebuie sa supravietuiesti asa cum poti, daca se intampla sa arunci acel "pickaxe de diamond in lava" , iar acesta sa se intoarca la tine, ce rost ar mai avea? Consider ca nu este o propunere buna pentru imbunatatirea sectiunii.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.