• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

I CAN'T WRITE IN CHAT/ NU POT SCRIE IN CHAT

Status
    Not open for further replies.

mariuzuq

User
    Player
    De ce nu pot scrie in chat, imi spune "cannot send chat message". Ce e de facut?
    i can't write in chat, it tells me "cannot send chat message". What can I do?

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Cel mai probabil ai Chat-ul dat pe "Commands only". Aceasta este o setare a jocului Minecraft pentru a putea vedea doar comenzile pe care le dai. Nu-i bai ca se rezolva super repede, in mai putin de 5 minute.
    Tot ce trebuie sa faci este sa intrii in setarile jocului. Apasa pe tasta "ESC" -> Options -> "Chat Settings", apoi cauta "Chat: " si seteaza-l pe "Shown". Dupa ce dai "Done", ar trebui sa mearga totul ca la carte =D. Daca nu stii undeva sa-mi spui si pot trimite si poze =D.

mariuzuq

User
    Player
    Hi! Cel mai probabil ai Chat-ul dat pe "Commands only". Aceasta este o setare a jocului Minecraft pentru a putea vedea doar comenzile pe care le dai. Nu-i bai ca se rezolva super repede, in mai putin de 5 minute.
    Tot ce trebuie sa faci este sa intrii in setarile jocului. Apasa pe tasta "ESC" -> Options -> "Chat Settings", apoi cauta "Chat: " si seteaza-l pe "Shown". Dupa ce dai "Done", ar trebui sa mearga totul ca la carte =D. Daca nu stii undeva sa-mi spui si pot trimite si poze =D.
    mersi multttt <3

LD007

Lupisor
    Player
    N-ai pentru ce. Daca mai ai intrebari, le poti pune tot aici, facand alt topic, deoarece acesta va fi inchis =D.
    Bafta multa!

Status
    Not open for further replies.