• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

In progress Propunere GTA

Super_Gamer_PRO

User
    Player
    * Nick-ul tău: Super_Gamer_PRO
    * Propunere: Nerf la putty.Deja ne-am saturat de filipinezi sau teamul lui haking sa vina cu cate 5 putty sa strice tot pvp ul.
    * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: In bine
    * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?: PvP linistit
    * Subserver:GTA
    * Alte precizări: Am sa arat o filmare cu domnul haking cum ne numeste slabi :) BTW.Sper sa nu mai gasesc oameni care sa imi spuna sa fac pvp la Warp PvP pentru ca nu se poate.Sa fim seriosi,cine vine cu alte iteme inafara de putty la warp pvp?

1Cube1

User
    Player
    In opinia mea actuala de politist:
    Putty-ul este cea mai enervanta arma din joc si daca stai pe loc vei fii cel mai probabil mort.
    Pe langa asta, multi mebrii din GFPD care nu detin minim gradul de MAGE au dificultati sa aresteze lumea din cauza ca se spameaza putty-ul si da knockback si damage prin pereti. Asa ca daca iti instalezi un macro care le da perfect ar fii haos [in viitoru' apropriat] [@crosby108]

Opinia mea generala despre putty:
    Arma foarte ieftina (20-40k vanduta de jucatori) excusiv la terrorist care poate face mai multe daune decat ai putea sa faci un KIT de pvp cu arme mai bune [1 olympia, 1 Drujba/Katana. 1AWP - minim ] (Valoare SHOP Ammunation: 100K + 75k/25k + respectiv, 100K = 225k sau 275k + cea mai buna armura pe care o poti avea in joc) [armele precizate+ pretul armuri ajung maxim la ~400k)

[Punct de vedere] As putea da minim 20k si sa VIN SI SA FUG [cu jetpack] CA UN FRICOS ca sa nu mor si tot sa fac iteme dupa alti iar nu v-a avea niciun rost sa cumperi Olympia si alte arme daca META-ul se va schimba intr-o singura arma + jetpack

Opinia mea de fost terrorist:
    Okay okay. m-am facut prima data terrorist cand am fost eligibil cu 30 votes si 200 killuri, iar cand am aplicat pe forum si trecut testul, am observat ca kitul terroristilor are un cooldown de 12h intre kituri, si intr-o zii este posibil sa iei 2 PUTTY-uri, iar pentru a face 4 respectiv 6 putty-uri iti trebuie 2 zile respectiv 3.

[Punct de vedere] Fiind terrorist pe un ALT si ma jucam pe un cont cu mage cu itemele luate din KITul terrorist oricine poate inchide un ochi sa sa dea iteme cuiva din kitul terro care nu au voie sa fie vandute pentru a fii balansat GTA-ul [Putty, si Cocopops sunt interzise de a fii vandute, insa LD007 si alti staff care se ocupa de GTA stiu asta, iar sa le dai cuiva prieten iteme din kit terro pe gratis, este prea putin sanctionat [Comercializarea pe bani a putty-ului din kitu terro duce la warn, dupa remove, insa sa comercializezi un item pe un pret de $0 mi se pare aceleasi lucru]

[Alt punct de vedere] Chiar si daca nu ai voie sa comercializezi acele 2 iteme, Daca omori terroristu' (ca esti lasat sa fii omorat sau nu), ce iteme obtii dupa el sunt permise, (e cum as face un trade, 30k pe un putty si dupa te las sa te omor,ca sa imi iei putty-ul cea ce este ce am mentionat la punctul de vedere de mai sus )

Okay si daca ai 2 terroristi (tu , si inca un prieten pe care il folosesti sa te avantajezi de kit terro) - e acelasi lucru, insa 4 kituri intr-o zi daca stam sa o gandim

Vot final: PRO

psst: Also Super si eu (de pe alturi) avem de gand sa vindem pe ascuns 60 PUTTY-uri sa vedem cat de haotic o sa devina GTA-ul in viitor daca nu se ia o masura mai devreme decat mai tarziu dupa ce devine deja CANCEROS si enervant

Lowent_bnz

User
    Player
    Imi pare rau ca incep asa direct, nu trebuie sa mai argumentez nimic, deoarece 1cube1 a spus cam tot despre putty si asa mai departe. Deci votul meu final este PRO

mini.

god gaymer
    Player
    De ce sa nu existe un cooldown de 5 secunde de la schimbarea armelor? Folosesti o arma, schimbi cu o alta arma, insa nu poti trage timp de 5 secunde.

Si care pnm e treaba cu filipinezii

theogabriel2009

🔵 I believe in 14 Supremacy 🔵
    Player
    1Cube1 a spus destul. De nenumarate ori in seif imi iau knockback enervant de la Putty si dupa cum a mentionat si el, daca nu ai JetPack esti cam mort.
    PRO

1Cube1

User
    Player
    De ce sa nu existe un cooldown de 5 secunde de la schimbarea armelor? Folosesti o arma, schimbi cu o alta arma, insa nu poti trage timp de 5 secunde.

Si care pnm e treaba cu filipinezii
    Care sa iti raspund la intrebare: aia cu cooldownu? sau aia cu filipinezi?

1: in configul CRACKSHOT PLUS exista cooldown cand schimbi pe o arma - insa gamster nu au implementat acest lucru, (este posibil)

2: "Filipinezi" - grup de copii straini care spameaza, cersesc kitu, spameaza TPA + TPAHERE, Daca isi iau mute pe un ALT intra pe ALT (Nu au mainuri mai bine zis) - se numeau macedonezi inainte ca faceau TPA Trap (+ spam)

mini.

god gaymer
    Player
    2: "Filipinezi" - grup de copii straini care spameaza, cersesc kitu, spameaza TPA + TPAHERE, Daca isi iau mute pe un ALT intra pe ALT (Nu au mainuri mai bine zis) - se numeau macedonezi inainte ca faceau TPA Trap (+ spam)
    "sounds like skill issue"

Spamati adminii sa adauge posibilitatea cu acel cooldown si bang, toate problemele se rezolva

ALIN007

User
    Player
    Putty-ul este un explosiibil care la randul sau este low-key efectiv daca il spamezi, ca si Hatfield SLG respectiv AWP
    Aceasta arma nu are un scop specific contra ce sa fie utilizata, dimpotriva este utilizata de frustrati ca sa strice balanta jocului

Jetpack-ul + putty este un combo in care toti frustrati care folosesc putty pot avea acces a fugi cu totul in safezone sau din calea gloantelor armelor (Olympia, AK, Drujba/ AWP, etc)

Lumea cu putty, in general folosesc intre 4 si 6 putty-uri [unde 1Cube1 a precizat bine] pentru ca sa isi faca iteme. Okay Intrebare: Putty-ul a fost la inceputul GTA-ului prin 2017 da de ce nu a fost folosit?

In 2017 Putty-ul a fost dovedit ca tot sa fie OP, insa putini jucatori foloseau Putty, Grenada respectiv Cocaina (drog scos in 2020-21)

In concluzie: Daca nimic nu se va schimba, toata lumea se va convertii la un META (Care e ieftin ca naiba) si restul armelor de pe GTA vor ramane useless (putty nici nu costa 100k, si tot va devenii enervant)

Altele: Am filmat 2 ocazii care sa explice de ce PUTTY-urile sunt stricate rau [Atentie: exista cuvinte explicite pe filmari, ca na viata pe /allychat]

PRO

walf2003111

User
    Player
    pro

DEVdex123_

User
    Player

Da , e o idee foarte buna , pentru ca in prim rand , daca ar fi cooldown ar fi si mai fun pentru noi cei care nu spamam putty dar asa fara cooldown e foarte naspa , pentru ca toti idiotii se trezesc sa spameze putty si nu mai e fun gta - ul , din Partea mea ai un mare PRO , spor in continuare cu cererea!

_the_stefi_XD

User
    Player
    Din punctul meu de vedere nu as vedea de ce sa isi ia nerf deoarece
    1. eu dimineata si amiaza sunt solo si pierd iteme
    2. daca putty ul isi ia nerf o sa joc mai multe
    3. sunt team uri de cate 7-8 i ar eu nu am ce sa le fac
    Din partea mea ai un mare Contra

ALIN007

User
    Player
    Din punctul meu de vedere nu as vedea de ce sa isi ia nerf deoarece
    1. eu dimineata si amiaza sunt solo si pierd iteme
    2. daca putty ul isi ia nerf o sa joc mai multe
    3. sunt team uri de cate 7-8 i ar eu nu am ce sa le fac
    Din partea mea ai un mare Contra
    Ah, tu esti ala de pe filmarile mele care se plange ca e 8v1 si pierzi iteme mereu?
    Daca da, in primul rand nu mai prostii lumea, te rog, si nu am vazut teamuri de 8 persoane cand joci cu iteme bune, iti iei numa 8v1 ca folosesti ceva stricat, enervant,

Acuma n-am sa te iau la "discutii" pentru ca dai contra, da sunt curios de ce consideri ca Putty-ul trebuie sa ramana neschimbat. Astept o opinie mai detaliata. Zi buna.

zCar

User
    Player
    pro,pierzi iteme din cauza team ului lui haking sau din cauza tpakillerilor,intr un fel este bun deoarece il poti vinde sa faci bani deoarece il vor cumpara toti tpakillerii.Dar,adevarul este ca este o arma foarte cringe,mai ales daca spamezi cate 4-5 pe slot,nu doar ca iti sparge armura foarte rau,dar daca vin 2 playeri pe tine cu cate 5 putty uri fiecare esti mort.Cei care voteaza contra sunt doar niste tpakilleri infecti sau niste filipinezi/englezi team ale lui haking.Vot final:pRO.

BenPedala

User
    Player
    Consider ca "putty" necesita un nerf sau daca nu este posibil scoatere din joc, pvp ul nu mai este enjoyable, jucatorii folosec "putty" ca o arma principala si sunt de parere ca acest lucru aduce un minus PvP-ului actual.
    PRO

tudex19

User
    Player
    PRO

Începe sa devina foarte deranjant abuzul de aceste bombe,nu au cooldown, au si damage,prinse în încăperi te blochează si ramai fără șanse dacă dai de unul de genul.Avand in vedere prețul cu care se vinde, o astfel de bomba în momentul acesta de vârf al economiei este relativ mic,acesta fluctuează între 25-45k per bomba.

walf2003111

User
    Player
    Pro sunt insuportabili cei care fac spam de putty-ps scuzatii muzica:))