In opinia mea actuala de politist:
Putty-ul este cea mai enervanta arma din joc si daca stai pe loc vei fii cel mai probabil mort.
Pe langa asta, multi mebrii din GFPD care nu detin minim gradul de MAGE au dificultati sa aresteze lumea din cauza ca se spameaza putty-ul si da knockback si damage prin pereti. Asa ca daca iti instalezi un macro care le da perfect ar fii haos [in viitoru' apropriat] [@crosby108]
Opinia mea generala despre putty:
Arma foarte ieftina (20-40k vanduta de jucatori) excusiv la terrorist care poate face mai multe daune decat ai putea sa faci un KIT de pvp cu arme mai bune [1 olympia, 1 Drujba/Katana. 1AWP - minim ] (Valoare SHOP Ammunation: 100K + 75k/25k + respectiv, 100K = 225k sau 275k + cea mai buna armura pe care o poti avea in joc) [armele precizate+ pretul armuri ajung maxim la ~400k)
[Punct de vedere] As putea da minim 20k si sa VIN SI SA FUG [cu jetpack] CA UN FRICOS ca sa nu mor si tot sa fac iteme dupa alti iar nu v-a avea niciun rost sa cumperi Olympia si alte arme daca META-ul se va schimba intr-o singura arma + jetpack
Opinia mea de fost terrorist:
Okay okay. m-am facut prima data terrorist cand am fost eligibil cu 30 votes si 200 killuri, iar cand am aplicat pe forum si trecut testul, am observat ca kitul terroristilor are un cooldown de 12h intre kituri, si intr-o zii este posibil sa iei 2 PUTTY-uri, iar pentru a face 4 respectiv 6 putty-uri iti trebuie 2 zile respectiv 3.
[Punct de vedere] Fiind terrorist pe un ALT si ma jucam pe un cont cu mage cu itemele luate din KITul terrorist oricine poate inchide un ochi sa sa dea iteme cuiva din kitul terro care nu au voie sa fie vandute pentru a fii balansat GTA-ul [Putty, si Cocopops sunt interzise de a fii vandute, insa LD007 si alti staff care se ocupa de GTA stiu asta, iar sa le dai cuiva prieten iteme din kit terro pe gratis, este prea putin sanctionat [Comercializarea pe bani a putty-ului din kitu terro duce la warn, dupa remove, insa sa comercializezi un item pe un pret de $0 mi se pare aceleasi lucru]
[Alt punct de vedere] Chiar si daca nu ai voie sa comercializezi acele 2 iteme, Daca omori terroristu' (ca esti lasat sa fii omorat sau nu), ce iteme obtii dupa el sunt permise, (e cum as face un trade, 30k pe un putty si dupa te las sa te omor,ca sa imi iei putty-ul cea ce este ce am mentionat la punctul de vedere de mai sus )
Okay si daca ai 2 terroristi (tu , si inca un prieten pe care il folosesti sa te avantajezi de kit terro) - e acelasi lucru, insa 4 kituri intr-o zi daca stam sa o gandim
Vot final: PRO
psst: Also Super si eu (de pe alturi) avem de gand sa vindem pe ascuns 60 PUTTY-uri sa vedem cat de haotic o sa devina GTA-ul in viitor daca nu se ia o masura mai devreme decat mai tarziu dupa ce devine deja CANCEROS si enervant