• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

xeSality
    Reaction score
    0

Profile posts Latest activity Postings About

• Mi-am luat mute pentru o ora , dece ? am injurat dar am folosit cenzura . Skatech mi-a dat mute pentru ce ? ca am folosit cenzura ? dau mai multe informati pe discord 

FanBoy Tataru.#7320    mi-am luat ban si pe discordul vostru , nu stiu dece stafful nu isi face treaba ...

Am zis admin pe chatul de la Practice Pvp de 4 ori ca Alexandru_Cucu fugea de mine tot meciul , dupa a zis hai la 1 vs 1 slab . Dupa ce am zis ca nu pot sa imi iau mute pentru ca am cenzurat omu meu vine cu raspunsul asta * le-am citit am de doua ori 😃 , am vazut ca s-a dat si mute pentru asta* ai vazut sau ai vazut ca sa  dat mute la oameni care erau toxici , sunt activ pe Practice Pvp 24/18 sii ce sa vezi , nu am vazut pe nimeni *FOLOSIND CENZURA *am vazut ca s-a dat si mute pentru asta* unde ? ca eu nu am vazut bro * CA SE DA MUTE PENTRU A CENZURA CUVINTE URATE . Daca puteti sta o zi pe PRACTICE PVP  sa vedeti cati copii de 11 ani care injura pe chat si adminul on nu face nimica . Vreau motiv pentu ce am luat mute ? am citit regurile de 3 ori , nu sunt *Cenzurat* 

xeSality
      xeSality
        uitati aici vorbire cu cel mai tare helper !!! invatati de la el !!      mi-am luat mute pentru ca am cenzurat niste cuvinte
      [8:07 PM]
      unde pot sa vb cu ownerul ?
      [8:08 PM]
      pentru ca eu stiu clar cat timp cenzurez cateva cuvinte nu pot sa imi iau mute , ban
      scrie in regulament , sa nu fiu toxic . Dar cat timp cenzurez nu am cum sa imi iau mute
      scz de deranjare
      dar ma inerveaza copii astia de 13 ani

zJustBoyyToday at 8:09 PM
      Ce ai scris?

FanBoy Tataru.Today at 8:09 PM
      a zis ce sa intamplat si dupa eu am zis la ma- in piz
      [8:09 PM]
      am cenzurat

zJustBoyyToday at 8:11 PM
      Ce ai scris? Precis?

FanBoy Tataru.Today at 8:11 PM
      in regulament zice *doar daca sunt toxic iau mute sau ban * nu ca cenzurez niste cuvinte urate , like bruh . Ala fuge tot meciul mai e si grad Legend , zic admin , admin de 4 min SII DUP. CAND ZICE ALA DAI MUTE  , vine helper
      [8:11 PM]
      la www.gamster.org in www.gamster.org * am cenzurat ultimile cuvinte

zJustBoyyToday at 8:12 PM
      scrie exact
      [8:12 PM]
      scrie-l aici

FanBoy Tataru.Today at 8:12 PM
      la www.gamster.org in www.gamster.org
      [8:12 PM]
      asta am scris dar cenzurat

zJustBoyyToday at 8:13 PM
      scrie-l cu cenzura

FanBoy Tataru.Today at 8:13 PM
      la ma- in piz
      [8:14 PM]
      DescriereCenzura este prevenirea diseminării informației către public de către un grup de control. De obicei, cenzura este realizată de guverne, grupuri religioase sau de mass-media, dar există și alte forme de cenzură.

zJustBoyyToday at 8:14 PM
      Deci ai scris: la ma- in piz

FanBoy Tataru.Today at 8:14 PM
      da
      [8:15 PM]
      dupa ala a zis dai mute si am luat mute
      [8:15 PM]
      o ora
      [8:16 PM]
      le-am citit am de doua ori 😃 , am vazut ca s-a dat si mute pentru asta
      [8:17 PM]
      de doua ori * am *
      [8:19 PM]
      aaa , am uitat sa zic in ultima poza Alexandru_Cucu ma facut slab ca fugea de mine . Nu am prins tot chatul , dupa zicea ca hai la 1 vs 1 slab

zJustBoyyToday at 8:20 PM
      face reclamație pe forum.

www.gamster.org/forums

FanBoy Tataru.Today at 8:20 PM
      ok
      [8:20 PM]
      auzi
      cum pot sa ii iau gradul lu ala care mi-a dat mute ? 😃
      pentru ca nu isi face treaba

zJustBoyyToday at 8:22 PM
      Făcând reclamație, dacă îți dau un motiv, își va pierde comanda.

FanBoy Tataru.Today at 8:22 PM
      Ok , thx for your help 

zJustBoyyToday at 8:23 PM
      np

• Loading…
    • Loading…
    • Loading…