• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Accese versus staff

Status
    Not open for further replies.

Nemaca

User
    Player
    * Nick-ul tău: Nemaca

* Propunere:
    Eu privesc asta din perspectiva mea, si vreau sa o prezint aici, va rog sa luati ideea in sine, nu forma prezentarii, specifica mie. Precizez ca joc doar in survival.
    In momentul de fata accesele sunt impartite intre cele doua categorii de ranguri: Donatori si Staff. Exista posibilitatea de a plati pentru ambele si posibilitatea de a castiga prin merit si activitate grade. Este perfect pentru cine vrea si are timp sa isi dedice pentru server, dar odata cu accesul creste si responsabilitatea in cadrul staffului, ceea pe mine personal ma lasa undeva la mijloc: eu imi doresc sa am posibilitatea de a utiliza accese care momentan sunt prezente pe la Staff si care ar fi benefice pentru playeri.
    /balltop este ceva care ar trebui sa motiveze un player din orice sectiune. Sunt de acord cu cazurile in care Stafful isi da bani(temporar, sper) pentru diverse motive, dar apoi sa revina la suma initiala. 
    influenta: pozitiva, creste retentia si prezenta playerilor pe server, revenue
    /top este o comanda simpla, de baza, utila, pe care nici gradul de Elite nu o are.
    influenta: comoditate, revenue
    /fly este prezent in joc, sub forma de timp limitat, dar poate fi extinsa durata, sau facut pemanent, in shop la categoria Diverse
    /rg access: aici nu stiu cum poate fi limitat, dar o forma limitata de rg poate fi disponibila, eventual in trepte: rg1 iti da posibilitatea de 80x80, rg2 de 120x120, rg3 de 200x200, cu saltul de rigoare in pret si limita la 3x utilizari, din care una permanenta. Asta a fost un exemplu, nu stiu exact parametrii, dar cred ca viabila.
    influenta: mare comoditate, elimina cubul de protectie, revenue
    /socialspy este o unealta specifica Staffului, dar poate fi accesibila si Donatorilor, bineinteles la un pret mai mult decat piperat, poate faceti o sectiune pe shop: Extravagante
    influenta: comoditate pentru o persoana constructiva care ar vrea sa invete comenzi si evita neintelegerile din comunicare si ii ofera posibilitatea de a evita din start drama, ajung sa cunoasca jucatorii, negativa pentru orice drama-queen wannabe, posibil revenue mare
    /fixall sau repair este din nou o unealta foarte buna pentru un player normal, nu cred ca are nevoie de prezentare
    /custom rank poate fi ceva creat peste gradul de donator Elite, care sa includa o parte din aceste accese
    /comanda xN MCmmo XP  poate fi xp la joburi x2, x3, x4, x5, si poate sa vina si cu skilurile de la MCmmo, care sunt oricum incluse in plugin.
    /comanda xN MCmmo XP temporar (gen 8h, 16h, 24h) pe sectiune la toti playerii, cu bonusul ca cel care doneaza primeste nick colorat pe parcursul eventului, sau orice care sa il scoata in evidenta
    influenta: prestigiu, revenue
    /relocare constructie care poate fi facuta la cerere, catre un membru staff
    /keepinv poate fi iar de mare ajutor pe survival mai ales, exceptand zone pvp/event
    influenta: mare comoditate pentru ca nu mai pierzi inventarul cand mori de la creeperi ca ai uitat sa pui armura pe tine, revenue
    /upgrade servers poate fi stabilit ca un goal lunar sau trimestrial pentru plata hostului sau upgrade la server, host mai bun, etc., cu efectul ca numele calor care participa cu o suma minima are o steluta, sau orice semn distinctiv
    influenta: prestigiu, revenue

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Am facut un break-down la fiecare sugestie, in principiu cei care au bani de aruncat au mai multe optiuni, fara sa strice serverul si fara sa aiba responsabilitatile Staffului. Efect direct ar fi cresterea de revenue a serverului.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Flexibilitate pentru cei care vor sa plateasca/contribuie la server fara sa isi asume responsabilitatea de Staff. Eu personal am un job, si din punctul meu de vedere, sa platesc pentru Manager ca sa am acces la comenzile pe care le vreau, este indezirabil, pentru ca practic platesc sa muncesc la server. Vreau sa contribui, dar nu mai am ce sa cumpar relevant cu dorintele mele. Este pur parerea mea personala, dar daca se regasesc macar cativa in situatia mea, toti beneficiaza din propunere.

* Subserver: Survival Explorer, si orice alta sectiune care poate absorbi ceva din propunere

* Alte precizări: Toate accesele si beneficiile pe care le-am scris sunt adunate de mine de prin alte servere unde am jucat in trecut ai am vazut ca nu sunt nocive, sau sunt propuse pentru ca am vazut cereri pe alte servere, ceea ce inseamna ca sunt realizabile, practice si cerute. Multumesc celor care au citit tot!

SandroKing ✔

VIP
    VIP
    Imi place idea ta dar sunt unele comenzi la care doar admini au acces .

:pro:

Nemaca

User
    Player
    Da, cam asta e ideea, de pigulit accese mici de pe la Staff. Rg cred ca poate fi limitat, stiu ca ma jucam de mult la parametri si am ramas cu impresia ca e viabila ideea. 
    Oricum, ma bucur ca ati inteles ideea si multumesc pentru PRO-uri! 🙂

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Imi place aceasta idee , ar trebui adaugata + motivele de mai sus :pro:  

Pyven

User
    Player
    O idee buna , prea putin conteaza avand in vedere ca poti ajunge si staff  ,  :pro:

Knowing

User
    Player
    Ai facut o Propunere buna, cu ideei minunate si argumentate ! Ceea nu am mai vazut pana acu, o Propunere bine argumentata. 
    Si de aia m-a motivat, si am si eu cateva nalmuriri, deci comanda ./scialspy, mi se pare in neregula sa fie permisa, eu cred ca doar de la Operator in sus, ar trebuii sa ai acces.
    Si sunt si alte comezi precum ./fixall si keep inventory ceea ce a astea ai contra, pentru ca doar este Suvival asa-i ?
    De la mine ai :pro:
    Dar ti-am mai spus, keepinv nu cred ca este nevoie.
    Succes !

Last edited by a moderator:

Razvan2365

User
    Player
    Mi se pare o idee destul de buna. Ar diversifica putin sectiunea. Nu cred ca ar trebuii ca toti playerii sa aiba acces la comenzi de genu /socialspy, aceasta comanda fiind stricta de la operator in sus incercand astfel evitarea reclamelor facute pe /msg. In rest cred ca e ok. Ai adus argumente destul de bune de la mine ai 

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Mi se pare o propunere buna si interesanta, ar fii bine sa fie asa

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    :pro: După părerea mea cred ca este o propunere excelenta, una care merita adaugata

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: unele comenzi sunt dar la majoritatea au acces cei cu op .

Shadow

Owner
    Staff member
    Chairman
    O sa vedem.

Inchis

Status
    Not open for further replies.