• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Adaugarea a unui nou minigame

Status
    Not open for further replies.

TrollMan

User
    Player
    * Nick-ul tău: TrollMan

* Propunere: Sa adaugati The Bridge

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mai distractiv, multi doresc sa joace The Bridge.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi mai multe minigame-uri, ai din ce sa alegi, ar fi mai distractiv, dupa ce te plictisesti de Bedwars/Skywars nu prea mai ai ce juca.

* Subserver: Minecraft Gamster

* Alte precizări:  Succes!

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna.Acum ceva timp a mai facut cineva aceasta propunere si,dupa cum am spus si atunci sectiunea The Bridge a fost pe serverul gamster,dar apoi s-a scos si s-a bagat un nou minigame numit ,,Arcade Mixed" adica o alternativa pentru The Bridge.Avand in vedere ca deja exista Arcade Mixed si se vor mai face update la aceasta sectiune,eu consider ca nu ar trebui sa mai fie si TheBridge in lista de minigame-uri.Cu parere de rau,votul meu pentru tine este :contra: .Mult succes si o zi frumoasa!

mini.

god gaymer
    Player
    Sincer chiar nu va inteleg de ce nu detaliati modul de joc, pt ca exista 2 sectiuni cu un nume identic.
    Nu e nevoie de adaugarea altor sectiuni, consider ca gamemode-urile si minigame-urile astea sunt bune pentru un moment, deoarece unii nici vor sa se joace, sau poate s-au jucat si nu le-au placut. Plus ca trebuie sa tina sectiunea intr-un nivel mai sus, iar daca nu se joaca mai multe persoane, practic ar fi inutil.
    :contra:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Salut,
    S-a mai propus acest lucru, si personal nu sunt de acord cu aceasta propunere deoareme minigameul nu a avut un impact mare asupra jucatorilor.Din partea mea ai :contra: Bafta!

[Fanta123]

User
    Player
    A fost adaugat in trecut si nu prea era jucat.Sunt multe sectiuni care se adauga si nu sunt jucate iar la fel a fost cu The Bridge.Din partea mea primesti  :contra:

Bafta!

Fadded.

User
    Player
    Acest minigame a mai fost pe gamster si nu se juca multa lume. Deci nu are rost sa mai fie adaugat. 

AdyMN

User
    Player
    Salut TrollMan

Acest minigame dupa cum imi reamintesc a fost pe gamster, dar nu prea era jucat de playeri si pentru acest minigame este o alternativa pe Arcade Mixed

Gabrihell_Jf

User
    Player
    Salut TrollMan, de la mine ai :contra:  doarece in trecut a mai fost astfel de minigame, dar a fost scos deoarece nu a fost jucat.

Status
    Not open for further replies.