• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

am morit cu totemul in mana <3

ursWu

Support
    Staff member
    Support
    Te salut 1UL1CA_V2,

Îți mulțumim pentru interesul acordat Gamster-ului!
    Am urmarit filmarea atasata si am de mentionat urmatorul lucru: din cauza versiunii 1.21, totem-ul nu-si da popout instant cand il selectezi, acesta are o scurta animatie in care se ridica. Avand in vedere faptul ca tu tineai artificiile in mana si ai selectat totem-ul in ultima secunda inainte sa fii lovit, acesta nu a apucat sa-si dea popout ceea ce a cauzat mortea. Poti sa observi ca totem-ul nu apare in mana cand mori daca urmaresti filmarea pe 0.25x .

Cu stima,

ursWu

1UL1CA_V2

User
    Player
    Te salut 1UL1CA_V2,

Îți mulțumim pentru interesul acordat Gamster-ului!
    Am urmarit filmarea atasata si am de mentionat urmatorul lucru: din cauza versiunii 1.21, totem-ul nu-si da popout instant cand il selectezi, acesta are o scurta animatie in care se ridica. Avand in vedere faptul ca tu tineai artificiile in mana si ai selectat totem-ul in ultima secunda inainte sa fii lovit, acesta nu a apucat sa-si dea popout ceea ce a cauzat mortea. Poti sa observi ca totem-ul nu apare in mana cand mori daca urmaresti filmarea pe 0.25x .

Cu stima,

ursWu
    ok okk mersi dar am v 1.20.1, nu 1.21 =x deci daca am ultima versiune va merge gen totemul?

ursWu

Support
    Staff member
    Support
    Te salut,

Toate versiunile 1.20/1.21 au aceeasi animatie cand scoti un item deci este universal valabil ce am incercat sa-ti explic.

Cu stima,

ursWu