• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Bedwars Tracker

Status
    Not open for further replies.

CioriPrim

User
    Player
    * Nick-ul tău:CioriPrim

* Propunere: Un tracker in bedwars care sa coste 2 emeralde.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Eu cred ca ar influenta bine comunitatea deoarece multe jocuri se termina greu pentru ca cealalta persoana se ascunde.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar ajuta playerii sa gaseasca persoanele ce campeaza.

* Subserver:Bedwars

* Alte precizări: Ar putea sa fie direct in inventar si sa il poti activa cu 2 emeralde sau sa il cumperi pe shop si sa ramana tot meciul dupa ce l-ai cumparat.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna, deoarece se cam pierde ceva timp daca adversarul tau se ascunde si sta cu shiftul undeva. Ar putea salva timp.

:pro:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

Eu unul ma joc destul de des Bedwars fie 4v4 fie 2v2 fie 1v1 iar de multe ori am ramas ultimul si nu am avut aceasta problema cu gasitul playerului ma uit ce echipa a mai ramas si ma duc pe insula lui prin Mijloc ca sa pot avea viziune pe toate insulele si sa il pot vedea 

mi s a mai intamplat sa ma campeze undeva cu arcul dar luam o perla si rezolvam

Imi pare rau dar de la mine ai un :contra:

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, propunerea ta mi se pare una extrem de buna, deoarece jucatorii ramasi in viata spre sfarsit de runda, se pot ascunde toata runda, si iti pierzi tot cheful. :pro:

xyzz

User
    Player
    :pro:
    Dupa parerea mea este o propunere buna deoarece multi playeri la sfarsit de runda campeaza super mult si se ascund iar asta ar diminua acest lucru.

AlexelTL_GOD

User
    Player
    Salutare, acest item a fost adăugat în shop-ul de pe BedWars din update-ul Gamster 2.0. Premierea va fi pe 1 August 2021. Vă așteptăm!

Topic closed.

Status
    Not open for further replies.