• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Comanda '/tempban' in arena

Status
    Not open for further replies.

qDarkWind

User
    Player
    * Nick-ul tău: qDarkWind

* Propunere: Sa se poata folosi comanda '/tempban' in arena.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu ar mai fi nevoie sa iesim din arena pentru a putea da o sanctiune.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar putea fi mai eficient banarea jucatorilor.

* Subserver: Bed-Wars.

* Alte precizări:  -

Ninja_Moca

User
    Player
     Salut! 

Propunere ta nu mi se pare tocmai bună, deoarece s-ar putea abuza de acest lucru. Unii donatori s-ar putea enerva pe moment și ar sanctiona aiurea.

Poti astepta pana la finalul meciului pentru a sanctiona jcatorul.

Din partea mea ai :contra: .

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, qDarkWind!

Imi place propunerea ta, deoarece daca cineva face team, donatorul il poate sanctiona fara sa iese jocul.

De la mine ai :pro:

O zi buna!

~zJustBoyy

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna ca donatorii sa aiba acces sa baneze in timpul meciului, pentru ca de exemplu poate fi un jucator ce zboara e toata harta. Tot meciul ar fi stricat daca va trebuii sa astepti sa fi omorat sau sa te omori tu pentru a-l sanctiona. Daca ai putea sa-l banezi cred ca ar exista o sansa ca arena sa se reia normal, si poate cine stie, poti sa castigi meciul. Banatul hackerilor ce inca nu au reusit sa distruga arena ar putea sa-i faca sa renunte la a mai folosi hack, vazand ca nu rezolva nimic, sau macar injumatatirea cazurilor.

Cred ca merita o sansa, votul meu e :pro:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

Mi se pare o idee foarte buna pentru ca unii playeri se enerveaza si injura de familie sau chestii de genul.. daca s ar abuza de comanda in arena la modu sa te omoare cineva si sa ii dai ban atunci stafful iti va cere dovada pentru care a fost sactionat si plus ca poti da kick nu tempban.. de la mine ai un :pro:

AlexelTL_GOD

User
    Player
    Salutare, la update-ul Gamster 2.0 nu se va mai pune problema de astfel de comenzi la donatori. Premierea update-ului va fi pe 1 August 2021, vă așteptăm!

Topic closed.

Status
    Not open for further replies.