• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Dark mode forum

Status
    Not open for further replies.

subnautica2

User
    Player
     Nick-ul tău: subnautica2020

* Propunere:  as dori ca playerii sa poata sa alea temele,intre ligh si dark

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ar fi utila deoarece , seara e o lumina prea puternica si poate cauza probleme ochilor

* Subserver: Forum

* Alte precizări:  imi place  update-ul asta , dar tema light e prea exagerata, ma doare capul deja

Skynudel.

User
    Player
    Salut. Propunerea ta este utila deoarece , asa cum ai precizat si tu, seara, lumina e foarte puternica si poate provoca probleme. Da, poti pune luminozitatea monitorului mai mica, insa mai apoi dimineata, nu cred ca mai ai chef sa o pui inapoi pe luminoasa si tot asa  zi de zi. Succes!

:pro:

Sergetec_S

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Salut, imi place propunerea ta. Un simplu buton prin care am putea trece intre light theme si dark theme ar fi foarte folositor. Poate unii utilizatori sunt sensibili la acest alb puternic sau altii se uita seara cu lumina stinsa, iar aceste lucruri pot afecta ochii.

De la mine, propunerea ta are un :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cum s-a zis si mai sus, un buton ce te-ar putea lasa sa alegi theme-ul dintre alb si negru ar fi foarte util. la orele tarzii, daca nu ai lumina in camera aprinsa de exemplu, si deschizi forumul, te vor durea ochii, in plus, nu poti sa te uiti mult timp pe frum deoarece ochii iti obosesc foarte repede.

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Si eu sunt :pro: cu aceasta propunere deoarece ma dor ochii.

NonsenseLady

User
    Player
    Hello !

Imi place foarte mult propunerea ta ! Eu, spre exemplu, am ochii sensibili si imi convine mai mult dark theme, insa ceilalti poate prefera cealalta tema.

zLowFast.

User
    Player
    Salut! 
    Incep cu fapt-ul ca exista deja Dark Mode. Poti sa iti alegi sa iti pui Dark Mode sau Light Mode. HankyFace a anuntat pe discord acest mini update! 
    --> https://prnt.sc/vhucyb 

OWLY

wise as an owl
    VIP
    Exista deja aceasta functie, asa cum a spus si TheGamer + prntscrn atasat de el.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.