• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected /eglow

Status
    Not open for further replies.

TibiDasher

User
    Player
    Nick-ul tău:TibiDasher 

* Propunere: Propun sa se scoata optiunea /eglow

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :De exemplu pe skyblock oneblock si survival explorer cand se fac waruri la warp pvp sunt in jur de 40 de persoane, din care macar 10 au /eglow, pentru cei care au un pc mai slab acest eglow le scade fps urile si poate sa le dea crash si mc ul

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Nu ar mai fi atat de mult lag

* Subserver:Survival Explorer/Skyblock oneblock

* Alte precizări: -

Last edited by a moderator:

Ikdikd

User
    Player
    :pro:  sunt de acord cu ce ai spus aici, dar ai uitat sa spui si de /pp care este cam la fel si le face lag celorlalti playeri

Last edited by a moderator:

OsmiumRedox

VIP
    VIP
    :contra:  Nu sunt de acord cu propunerea ta, /eglow sau /pp sunt comenzi ce pentru mine au fost un factor (printre altele) determinant în cumpărarea rank-ului. Plus că, în opinia mea, aceste comenzi oferă un strop de originaltitate comunității gamster. Cât privește PVP-ul am observat că jucătorii cu rank, înțeleg ideea, și iși opresc eglow repectiv particulele, cel puțin eu o fac când un jucător îmi cere asta. PS: Nici eu nu am cel mai performant PC, dar haideți să nu dăm vina pe o comandă de costumizare a skin-ului unui donator, că noi avem o zi proastă în PVP, pe care mult timp l-am jucat și eu în 30 de FPS-uri, și mai pierdeam pentru că pur și simplu alții erau mai buni.  

PPS: Când se face un war părțile discută, se înțeleg, la oră, secțiune, și din nou revin,cred că se poate discuta și acest aspect 🙂 

Secretul este să comunicăm civilizat! Mult succes!

Zureh

User
    Player
    PRO :SUNT SE ACORD CU PROPUNEREA ACCEASTA MULTI OAMENI AU UN PC SLAB SI EGLOWU FACE LAG MARE SI NU POTI SA TE JOCI LINISTIT PVP CAND VIN UNI CU EGLOW SI ITI DA CRASH! 

HeroStrike

User
    Player
    Salut,

Nu sunt de acord cu scoaterea comenzii /eglow.

In primul rand, din timpul meu petrecut pe Explorer nu stiu daca am vazut mai mult de 4-5 persoane care sa se planga de /eglow si ca face lag, din contra multora le place comanda si chiar achizitioneaza un rank ca sa obtina acces la ea. Legat de pvp, jucatorii care vin acolo cu eglow la asa numitele "war-uri" o fac intentionat ca sa enerveze team-ul rival, am vazut jucatori care ii rugau frumos pe altii sa dezactiveze comanda si o faceau.

In al doilea rand, la acest plugin exista optiunea de /eglow toggle, aceasta iti dezactiveaza particulele de glow si nu mai vezi nimic. Eu am acces la ea, insa daca restul jucatorilor/donatorilor nu au acces voi propune sa se adauge permisiunea.

:contra:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut,

Comanda nu va fi scoasa. Motivul este ca multi prefera cosmeticele si nu trebuie scoasa ca se foloseste la pvp.

:respins:

:tc:

Status
    Not open for further replies.