• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected gmc pentru legendary

Status
    Not open for further replies.

Pelo

User
    Player
    Nick-ul tău: PeRiCoLIQHaHa

* Propunere: Sa se adauge din nou gmc pentru cei cu legendary

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Propunerea va fi una foarte buna pentru cei cu legendary, inainte se merita sa cumperi elite adica legendary dar dupa noul update s-a scos acest lucru, ceea ce a fost un minus pentru toti cu legendary si un lucru destul de trist, imi aduc aminte cat te fain era inainte cand aveai gmc si puteai face case,arene, sa mergi la pvp cu seturi si multe altele, acuma legendary iti da doar 2 kituri unu hermes si altu zeus care nu sunt foarte wow

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Mai multi playeri s-ar juca survival classic, explorer daca ar avea legendary, si ar fi mai activi+ multi playeri cu legendary isi doresc acest lucru deoarece era foarte misto si op, si daca ai legendary. Sper sa nu dati contra atat timp cat toti playeri isi doresc

* Subserver:SkyBlock, Survival, Si restu Gamemodes

* Alte precizări: Toti cu legendary isi doresc inapoi GMC, deci va rog sa-mi luati in serios acest forum

Last edited:

TibiDasher

User
    Player
    Cand am luat Elite(legendary acm) l am luat pt kitul zeus si gmc, deci de la mine ai un PRO

piciu12312312

User
    Player
    Nick-ul tău: PeRiCoLIQHaHa

* Propunere: Sa se adauge din nou gmc pentru cei cu legendary

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Propunerea va fi una foarte buna pentru cei cu legendary, inainte se merita sa cumperi elite adica legendary dar dupa noul update s-a scos acest lucru, ceea ce a fost un minus pentru toti cu legendary si un lucru destul de trist, imi aduc aminte cat te fain era inainte cand aveai gmc si puteai face case,arene, sa mergi la pvp cu seturi si multe altele, acuma legendary iti da doar 2 kituri unu hermes si altu zeus care nu sunt foarte wow

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Mai multi playeri s-ar juca survival classic, explorer daca ar avea legendary, si ar fi mai activi+ multi playeri cu legendary isi doresc acest lucru deoarece era foarte misto si op, si daca ai legendary. Sper sa nu dati contra atat timp cat toti playeri isi doresc

* Subserver:SkyBlock, Survival, Si restu Gamemodes

* Alte precizări: Toti cu legendary isi doresc inapoi GMC, deci va rog sa-mi luati in serios acest forum
    O propunere buna, de la mine ai un pro

eXitro55

User
    Player
    Contra!
    Dacă ai avea acces la gmc ca si donator, ai putea abuza de putere.

Nu este drept fata de restul jucatorilor si ai putea strica foarte usor experienta de joc a celorlalti!

Pelo

User
    Player
    Contra!
    Dacă ai avea acces la gmc ca si donator, ai putea abuza de putere.

Nu este drept fata de restul jucatorilor si ai putea strica foarte usor experienta de joc a celorlalti!
    Dar este drept pentru 40 de euro sa am doar 2 kituri in plus fata de mage?

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Din motive de securitate nu putem face asta.

Status
    Not open for further replies.