• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Mobcoins Propunere Survival

Status
    Not open for further replies.

Florin123467

User
    Player
     Nick-ul tău: Florin12346571

* Propunere: mobcoins

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar fi un pic mai greu pentru jucatori pentru a primi mobcoins este o sansa mica

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar aduce mai multe chesti jucatorilor care au spawner

* Subserver:--

* Alte precizări:  sa aibe si un timp in care poti sa cumperi acele iteme de ex: acum este 20:30 peste 8 ore se  schimba automat itemele de la mobcoins.

Adelyynoo

User
    Player
    Părerea mea este ca aceasta propunere ar facilita doar jucătorii ce dețin respective spawnere și nu pe toți , totodata ar  fi fost ok dacă s ar fi făcut utila pentru toți cei de pe secțiune , votul meu este   :contra:

Florin123467

User
    Player
    Părerea mea este ca aceasta propunere ar facilita doar jucătorii ce dețin respective spawnere și nu pe toți , totodata ar  fi fost ok dacă s ar fi făcut utila pentru toți cei de pe secțiune , votul meu este   :contra:
    Spawner poți sa faci rost si de pe shop 

StefiMwR

User
    Player
    Salut , ideea ta nu este una buna ! Sunt spawnere pe shop ! :contra:

Fadded.

User
    Player
    Salut, ideea ta nu prea este buna, deoarece nu toti jucatorii au un spawner.

:contra:  

Marioxis_RO_

User
    Player
    Salut, nu vad rostul acestei propuneri, nu toti jucatorii au timpul necesar sa farmeze banii necesari pentru spawnere.

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Poti face rost de spawnere de pe /shop in concluzie ei ar face mult prea multi bani, de la mine ai :contra:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Asa cum au spus si ceialti poti face rost de spawnere si de pe /shop deci votul meu este ,

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Dupa cum s-a zis si mai sus, spawnerele pot fi achizitionate de pe shop-ul sectiunii. Adaugarea mai multor lucruri ce nu vor facilita toti jucatorii nu ar face lucrurile mai bune, ci din contra, ar putea dezechilibra lucrurile.

Eu iti voi da :contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Nu consider ca ideea ta va aduce un plus in comunitate, deoarece sunt spawnere pe shop.

Status
    Not open for further replies.