• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected one block clutch

Status
    Not open for further replies.

xLinix

User
    Player
    * Nick-ul tău: ItzLinix

* Propunere: One Block clutch

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : acest server o sa fie cel mai special cracked server deoarece are block clutch si uni nu au minecraft cumparat ca sa pota juca blobk clutch pe hypixel

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :eu cred ca acesta propunere o sa fie foarte utila ganditiva cat oameni o sa aveti pe server anul mii de oameni din strainatate

* Subserver: minigames

* Alte precizări: nu mai am nimic de spus atata tot

LD007

Lupisor
    Player
    Topic mutat in zona Minecraft -> Sugestii. 

xLinix

User
    Player
    deci o sa se adauge ? ca eu cred ca o sa fie bun serverul si primul din lume pi*Cenzurat* cu block clutch

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Sectiunea One Block a fost adaugata deja pe data de 18.05.2021 la ora 19:00. O alta sectiune de acelasi tip sau asemanatoare ar fi cam inutila. Acest lucru ma face sa iti dau un :contra:

xImIriis_

User
    Player
    Salutare! Mi se pare o propunere  buna deoarece nu toti isi permit minecraft premium ca sa intre pe serverele de oneblock clutch, iar aceast minigame este destul de cautat (in special pe serverele nonpremium).  Daca sectiunea o sa fie deschisa, jucatorii care ar juca pe sectiune o sa isi imbunatateasca skill urile, in acelasi timp in care o sa se distreze. 
    :pro:

xLinix

User
    Player
    Multumesc. LD007 eu ma refeream la cluch practice nu la one block dar asa e numele sectiuni

_HorusX

User
    Player
    Propunerea ta este foarte buna fina daca ar fi block cluth jucatorii vor fi mult mai buni si in plus nu ar fi rau sa fie inca o sectiune asadar propunerea ta este chiar buna de la mine ai :pro: #RE.

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, xLinix! Apreciem efortul tau pentru a face comunitatea un loc mai bun.
    Ne vom gandi daca aceasta propunere va fi pusa in aplicare.

:tc:

Status
    Not open for further replies.