• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Pescuitu sa fie profitabil

Status
    Not open for further replies.

MuteMoment

User
    Player
    * Nick-ul tău:MegaShot

* Propunere: Ca pescuitu sa fie profitabil,pestii sa pot fii vanduti pe /shop si sa fie profitabil !

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : o modalitate de a te distra pescuind si sa faci profit/ar da sansa da multe activitati

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Fiinca poti pierde timp daca nu ai ce face/a te distra cand pescuiesti

* Subserver:SkyBlock Spring

* Alte precizări: Va garantez ca o sa faca pescuitu o activiate foarte distractiva si sanse la event-uri de  pescuit!

Last edited by a moderator:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, aceasta propunere e buna deoarece ar diversifica modul in care se joaca lumea pe sectiune, avand mai multe stiluri de joc si strategii diferite.De la mine ai :pro: fiindca aceasta sugestie merita o sansa.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna, pentru ca unii jucatori isi doresc si au rabdarea necesara pentru a pescuii. Multi jucatori ar fi atrasi de acest mod de a face bani, cumva amuzant. Ai putea face cateva concursuri cu prietenii tai, cine prinde pestele x, y, z primul si multe altele. Votul meu este :pro:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

este o idee foarte buna, nu ii poti doar vinde ar mai fii o idee sa se adauge un villager la care sa ii vinzi pestii sau ce prinzi pentru anumite iteme(diamante gold etc) sau bani(10k 20k 30k etc) de la mine ai un 

:pro:

Flix

User
    Player
    Salut!

Ideea ta este destul de interesanta, insa nu vad neaparat o necesitate de a se adauga asa ceva, sunt de acord cu tine, unor playeri le plac activitatiile de genul dar multora nu. Pe langa asta, daca ai o undita op pestii se fac destul de rapid si ar trebui sa se vanda ieftin, chestia asta pot garanta ca nu le va conveni multora. In concluzie, votul meu este :contra:

xyzz

User
    Player
    :contra:  
    Este o propunere buna darrr.... dupa cum zice Fiix , daca ai o undita buna pestii se pot face usor iar acest lucru ar putea da economia peste cap.

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Neh, nu mi se pare o idee buna pur si simplu nu si chiar daca nu am chef sa scriu ceva aici o sa scriu si o sa zic ca "dupa cum zice Flix" ar fi prea op
    :contra:

Angelo29

User
    Player
    Din punctul meu de vedere, aceasta propunere mi se pare utila, de la mine ai un :pro:

Alexic

User
    Player
    Salutare, multumim pentru propunere si pentru implicare, dar din pacate nu se poate, deoarece ar afecta economia si nu ar fi destul de echilibrat. 

Status
    Not open for further replies.