• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Probunere Global

Status
    Not open for further replies.

qMaraa

User
    Player
    Nick-ul tău: qMaraa

* Propunere: , La regula 4. Regulament server ,''Nu aveți voie să faceți reclamă la alte servere de jocuri. In cazul în care chemati jucatorii pe alte servere/jocuri sau in cazul in care numiți, trimiteti IP-ul/DNS-ul/numele unui server în privatul altui jucător (/tell, /re, /msg, /w, sau prin "books", etc.) pentru a vă întâlni pe acel server, veti fi banati permanent ''  sa fie adaugat sau precizat in paranteze sau oricum in orice fel,  ca nu se aplica in cazul serverelor premium, cand doar numesti serverul dar nu chemi playerii pe el. de exemplu ''ma duc pe ….''

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu ar avea cine stie ce mare influenta, dar macar ar fi niste lucruri clar definite. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca nu ar aparea situatii de genul '' de ce nu a primit ala ban, ca eu am primit '' 

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Am avut niste discutii cu niste membrii din staff in legatura cu acest subiect, un donator doar a numit un server premium pe chat , iar un Moderator nu a reactionat,( eu avand ca  exemplu un post anterior in care o persoana a primit ban ca a intrebat '' cine vine pe ….)'' din acest motiv au aparut tot felul de discutii intre mine , donator si staff, stiind ca este complet interzis sa numesti alte servere,  si sa fiu abea astazi lamurita de un Operator , ca depinde de caz, daca doar numesti un server premium nu primesti ban , dar daca chemi playerii pe el,  primesti. Multumesc . 

AiceFx

User
    Player
    Un membru staff stie aceasta regula dar pentru jucatorii noi nu ar fii ceva rau :pro:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Cum s-a zis si mai sus orice Staff stie asta dar uni jucatori poate nu stiu, sunt de acord cu propunerea ta :pro:

LegendaryPvP

User
    Player
    Consider ca este o idee buna de aplicat pentru jucatorii noi.

Votul meu este :pro:

Succes

#TitaniuMark

User
    Player
    Sunt de acord cu această propunere, deoarece un regulament clar definit ajută mereu persoanele ce îl citesc să înțeleagă ce anume se încadrează ca "infracțiune", de exemplu, referitor la o anumită regulă

Votul meu este :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Ar fi mai ok sa se specifice si asta, deoarece nu toata lumea stie, si se poate duce la confuzii.

De la mine ai :pro: .

Hmnk

User
    Player
    Nu toată lumea știe asta, este o idee buna :pro:

Last edited by a moderator:

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

O idee buna deoarece multi jucatori nu stiu acest lucru.

Votul meu este un :pro:

Theuztu165

User
    Player
    Stafful stie asta dar uni jucatori poate nu stiu, sunt de acord cu propunerea ta  :pro:

Skynudel.

User
    Player
    Salut. Unii jucatori vechi stiu asta, dar cei noi nu. Iar cei care stiu, o pot folosi ca pe o scuza si ar putea face reclama indirecta. Ar fi ok daca ar fi implementata acolo.
    :pro:

I_EPiC_I

User
    Player
    Salut, sunt de acord cu propunerea ta deoarece un staff nou nu poate sa stie!

DavidFNaF

User
    Player
    Multi jucatori nu stiu acest lucru

GodBoy1432

User
    Player
    Hi, propunerea ta este chiar una foarte buna.De multe ori unii playeri se tr ezesc cu reclamatii pentru ,,reclama" fara sa fi facut.Asta chiar ar fi o explicatie foarte buna. De la mine ai :pro: .Spor

Status
    Not open for further replies.