• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Promunere bed

Status
    Not open for further replies.

_HorusX

User
    Player
    * Nick-ul tău: Miticiuc

* Propunere: Ca in sectiunea de bed wars sa fie comanada /rejoin 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu  cred ca sar bucura multi playeri finca cate odata ai probleme cu conexiunea sau iti da cresh.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : EU cred ca ar fi utile finca daca o sa ai  conexiuneea slaba si o sa te dea afara o sa poti intra

* Subserver: Bed Wars

* Alte precizări: Cred ca va fi aceasta comanda si sper ca in viitor sa o flosim

Inesty

User
    Player
    Cred ca e o idee buna, mi se intampla si mie sa imi dea crash jocul cand sunt la 2v2 sau 4v4 si dupa nu pot intra inapoi pentru ca n-am cum, aceasta comanda ar fi foarte folositoare, de la mine ai un :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Dupa parerea mea, o comanda ce te lasa sa reintri in joc ar fi foarte utila, deoarece se mai intampla sa iesi fara sa vrei sau sa primesti un crash. 

Eu iti voi da :pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Consider ca propunerea ta este foarte buna si in acelasi timp utila deoarece unii jucatori iesa din greseala sau primesc crash si este enervant ca nu te poti intoarce si pierzi un match.

Acestea fiind spune vote-ul meu este ,

:pro: .

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Buna!

Comanda respectiva avea multe buguri si se putea abuza foarte usor de ele, de la mine :contra:

fr1su

Banned
    Hammered
    Salut,

Ideea ta este buna, deoarece multi au probleme cu conexiunea si de multe ori sunt scosi din meci, insa, cum s-a spus si mai sus, se poate abuza de comanda

:contra:

fr1su

Banned
    Hammered
    Salut,

Ideea ta este buna, deoarece multi au probleme cu conexiunea si de multe ori sunt scosi din meci, insa, cum s-a spus si mai sus, se poate abuza de comanda

:contra:

DarkAshe

User
    Player
    Pare o ideie buna, nu inteleg cum sar putea abuza de aceasta comanda, pe Hypixel daca esti deconectat din cauza conexiuniii, te inlocuieste un bot care te reprezinta si desigur, acel nu va putea face nimic

:pro:

Last edited by a moderator:

DenisZ69

User
    Player
    Salut! 

In cazul in care s-ar adauga aceasta comanda ar trebui si configurata destul de bine pentru a nu se abuza de aceasta si a nu exista buguri, asta fiind destul de greu si necesitand timp. 

De la mine ai :contra: .

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    Propunere respinsa.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.