• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Promunere bed

Status
    Not open for further replies.

_HorusX

User
    Player
    * Nick-ul tău: Miticiuc

* Propunere: Ca in sectiunea de bed wars sa fie comanada /rejoin 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu  cred ca sar bucura multi playeri finca cate odata ai probleme cu conexiunea sau iti da cresh.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : EU cred ca ar fi utile finca daca o sa ai  conexiuneea slaba si o sa te dea afara o sa poti intra

* Subserver: Bed Wars

* Alte precizări: Cred ca va fi aceasta comanda si sper ca in viitor sa o flosim

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Buna!

Comanda respectiva are multe buguri si se putea abuza foarte usor de acele buguri de la mine :contra:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare interesanta deoarece si mie mi se intampla sa ies din greseala sau sa primesc crash si este destul de enervant ca nu ma mai pot intoarce.

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este,

:pro: .

Last edited by a moderator:

MFrozenHeart

User
    Player
    Salut!

Am avut o gramda de probleme in ultima vreme cand ma baga in lobby fara nici un motiv deci cred ca e o idee buna, de la mine ai un,

:pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Eu cred ca aceasta comanda ar fi foarte folositoare, deoarece cum s-a mai mentionat si mai sus, cateodata primesti crash-uri in timpul meciului, dau iesi din gresala, ceea ce este destul de enervant, pentru ca poate mai ai super putin si castigi meciul iar dintr-o gresala iesi si se duce tot. O astfel de comanda ar salva timpul consumat in acel meci ce s-a dovedit in aceasta situatie irosit.

Asadar, votul meu este :pro: .

AntiDinamo

User
    Player
    Salut,aceasta comanda ar fi de folos din punctul meu de vedere daca un prieten are niste probleme sau se duce sa manance sau cum ai specificat si tu sa poata sa dea /rejoin.De la mine ai un :pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Hello !

Comanda abordata de tine mi se pare a fi foarte folositoare,intrucat se mai intampla sa existe crash-uri in timpul meciului, ceea ce poate fi foarte enervant dupa parerea mea.  Plus, s-ar ocoli multe situatii toxice din partea jucatorilor care au fost dati afara din meciuri.

:pro:

Status
    Not open for further replies.