• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Proponere Survival Classic

Status
    Not open for further replies.

Andrei692131

User
    Player
      După părerea mea aceasta propunere nu este bună și o sa zic de ce:

1.Sabia o au doar cei cu bp cumpărat și consider ca e bine sa primească ceva unic pe secțiune.

2.Nu sunt săbii multe Ninja , și este ușor să eviți jucătorii cu astfel de săbii.

3.Nu văd de ce pvp nu mai este corect (tot pvp este )

4.Dacă ai avea bp cumpărat și tu te-ai lăuda cu sabia și dacă ai avea sabia nu ți-ar conveni să fie scoasă.

Mai sunt multe motive pentru care sabia ninja să ramană pe secțiune......

În opinia mea această propunere nu este buna de la mine ai :contra:

P.S. : acuma toți cei ce faceți pvp și nu aveți săbii v-ați gandit să fie scoasă așa că , ia puneți-vă voi în locul celor cu bp sa vedeți cum  v-ați simți să fie scos  din joc un item pentru care tu ai făcut nenumărate misiuni , iar acum să fie scos pentru că așa vor toți cei fără bp cumparat...... ganditiva , nu cred ca v-ar plăacea sa fie scoasa sabia dacă ați avea bp cumparat.
    Nu cred ca ai inteles , staff u care are keep si e smk la pvp ca au sabia ninja si dupa ce isi primesc bataie cu tot cu sabie  nu dropeaza sabia si o au in permanenta ! asa ca gandeste-te iar

Andreea256se

User
    Player
    Nu cred ca ai inteles , staff u care are keep si e smk la pvp ca au sabia ninja si dupa ce isi primesc bataie cu tot cu sabie  nu dropeaza sabia si o au in permanenta ! asa ca gandeste-te iar
     doar operatorii au și dacă vrei sa nu mai aibă keep poți face o propunere ....... Un op nu alege dacă are keep sau nu , nu il poate dezactiva , il are in permanenta

KDA

User
    Player
    Salut, PriPas!

Îmi place propunerea ta, deoarece sabiile ninja strica tot pvp-ul si daca te bati cu cineva care detine aceasta sabie, nu ai nici o sansa sa castigi.

:pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Desi nu joc asa de mult pe Survival, din ce mi-am dat seama, sabia este foarte OP, si de aceea este accesibila doar de cei ce detin Battle Pass Prime, adica cel cu bani. Dar totusi nu cred ca ar trebui pastrata, este prea buna. Cred ca in schimbul acesteia ar putea fi pus alt item ce nu creeaza o diferenta asa de mare intre donatorii si intre jucatorii normali, deci, votul meu este :pro:

xDnyyy

User
    Player
    Salut!

Vreau sa menționez ca uni au băgat bani reali pentru a lua sabia sau alte iteme din pb și nu trebuie scoasă.

Nu sunt multe săbii ninja și te poți feri cu ușurință de cei care o dețin.

Votul meu este :contra:

Weasel_MD

User
    Player
    Salut!

Nu cred ar fii ok sa scoti sabia ninja sau alte talismane

1. Cei care detin o sabie ninja, (prin care esti si tu) stii cat de greu este sa obtii o sabia ninja.

2. Daca nu mai vrei sa te lupti cu cei care detin o sabie ninja poti foarte usor sa-i eviti

In concluzie cred ca nu ar trebui sa se scoata sabia ninja sau orice alt talisman si de la mine ai un :contra:

Bonne chance!

Ranked

User
    Player
    :contra:

HeroStrike

User
    Player
    Salut,

Sunt de acord, aceste sabii ninja au stricat pvp-ul in acest wipe, au bonusuri prea mari si ofera un avantaj enorm fata de oponent.

Eu consider ca bonusurile lor trebuie modificate pentru moment, urmand ca de la wipe acestea sa fie scoase de tot. Zic asta deoarece dupa cum au mentionat si alte persoane, unii au platit si bani in joc dar si bani reali pentru a le cumpara de la altii, nu cred ca daca azi cumparai 3 sabii ninja iar apoi peste cateva zile/o saptamana se scoateau de tot erai incantat de asta.

Cea mai buna solutie este ca acum sa fie schimbate bonusurile ei iar la wipe sa fie scoasa definitiv ori sa fie inlocuita cu alt talisman care nu iti ofera avantaje dupa parerea mea prea exagerate.

:pro:

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

Sunt de acord cu propunerea ta, aceasta sabie este putin prea op, deoarece iti da avantaje prea mari, iar multi se lasa de pvp deoarece ei nu au una. Parerea mea este ca nu ar trebui scoase din acest wipe, deoarece unii au platit bani reali sau foarte multi bani in joc pentru ea, si nu ar fi prea ok sa se scoata acum, dar de wipe-ul viitor ar fi ok sa se scoata.

De la mine ai  PRO.png

I_am_WizKid

User
    Player
    Salut.

In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra.

In al doilea rand, o sa luam in considerare propunerea facuta de tine la urmatorul update.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.