• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propune Recruiting

Status
    Not open for further replies.

DiaxolV2

User
    Player
    Nick-ul tău:Diaxol

* Propunere:  Sa se adaug sa se faca testul pentru recruiting si inafara sa intrii pe serverul de discord.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine pentru persoanele banate pe discord avand in vedere ca nu mai exista cerere unban.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru noi recrutati

* Subserver: -

* Alte precizări:  -

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu pare a fi una rea, dar prin modalitatea de a da test-ul pe discord, se pot filtra oamenii care au cauzat probleme in trecut pe server.

Votul meu este: :contra: .

mini.

god gaymer
    Player
    Salut ! Ti-am citit propunerea si iti dau :contra:
    Din 4 motive :
    - Jucatorii care dau testul si devin membrii staff pot fi contactati usor de alti jucatori sau administratie . Daca respectivul jucator nu are discord si nu apare pe discord ca fiind staff , atunci nu e staff.
    - Jucatorii care au facut probleme in trecut se pot aplica si da testul pe forum , exact cum spune si Cristi_Gyori
    - (Poate nu are legatura cu propunerea, dar o spun oricum) : Jucatorii se pot preface fiind membrii staff  si te pacalesc pentru a primi diverse bunuri si/sau servicii , iar discord-ul te poate ajuta sa stii cine e membrul staff cu adevarat. (Sau de asemenea se poate intampla fosti membrii staff care au abuzat) 
    - (Motiv evident) : Forumul nu e un loc de dat teste/recruiting unde ti se pun intrebari , ca pe discord . Ar fi putin ciudat sa dai testul direct de pe forum.

Karnation100

User
    Player
    Salut! De la mine ai :contra: deoarece: pe discord jucatorii pot primi si cere informatii de la membrii staff, de asemenea, se poate verifica testul, putand fi vizualizat de catre toti membrii administratiei. Discord-ul e necesar pentru ca munca in echipa sa fie cat de eficienta posibil. Succes!

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu imi place ideea ta, deoarece forumul nu este facut pentru teste. Din punctul meu de vedere, discordul este mult mai usor de folosit ca forumul. Cum a zis si xMiniGun, unii jucatori se pot da drept staff pentru a avea mai multe avantaje, ceea ce nu va fi un lucru bun.

Acestea fiind spuse, din partea mea ai :contra: .

Bafta!

bmud.

User
    Player
    :contra: nu este ok ideea deoarece sedintele nu se pot tine pe minecraft iar din aceasta cauza iti dau contra pentru ca ar fi greu sa faci sedintele pe minecraft, asa pe discord intrati pe voice si este mult mai usor

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

:contra: Deoarece, faci cerere de staff pe acest server, este necesar sa dai testul pe server-ul de discord al comunitatii, plus de asta, tot este necesar sa intri pe server-ul de discord, din moment ce faci o cerere pentru a intra in staff.

zLowFast.

User
    Player
    Salut! Daca trebuie sa faci test pentru Helper si ai un cont de discord banat. Poti sa iti faci alt cont in 5m. Trebuie sa ai discord pentru a comunica cu Staff-ul si cu Jucatorii care au nevoie de Ajutor :contra: ! 

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Nu imi place ideea propusa de tine,cel mai bine e sa dai un test de recrutare pe serverul de discord,nu pe privat sau mai stiu eu unde,de la mine ai :contra:

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Cand faci parte din staff,trebuie sa comunici cumva cu echipa ta sau cu jucatori care au probleme pe sectiune.Nu vad metoda mai buna de cat discordul.

Votul meu este un :contra:

Theuztu165

User
    Player
    salut, mai nou exista cerere unban pe discord si oricum daca intrii staff ai nevoie sa fii in serverul de discord

:contra:

Duncan2003

User
    Player
    Salut
    Cerere de unban Discord exista de mult timp, iar ca sa faci parte din staff ai nevoie de Discord, intrucat noi folosim Discord-ul. De asemenea, nu se da ban pe Discord fara sens, deci trebuie ca regulamentul sa fie respectat pentru a nu aparea asemenea probleme.

:contra:  

ThymeWarp28

User
    Player
    Este o propunere interesanta,insa playerii care au ban pe discord cel mai probabil au facut ceva rau,atlfel nu ar fi luat ban,si,pe langa astea,inca poti face cerere Unban pe forum pentru discord.

In concluzie,votul meu este :contra:

Status
    Not open for further replies.