• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere AcidIslands.

Status
    Not open for further replies.

GodBoy1432

User
    Player
    Nick-ul tău: GodBoy1432

* Propunere: Am vazut pe Survival signuri cu [Trade] in care poti sa iti faci un mini shop in zona.Sectiunea Acid Islands a inceput sa scada mult in playeri , daca s-ar da un wipe si s-ar adauga cateva lucruri noi chiar cred ca ar fi mai jucat.Multi dorim sa ne facem mini shop-uri pe insule incat sa fie cat mai frumos.Propun sa se adauge si pe acid signurile de [Trade].

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am spus putin mai sus.

* Subserver: Acid Islands.

* Alte precizări:  O seara frumoasa va doresc.

Slavic Gamer

User
    Player
    O idee chiar bună! Dar nu este neapărat nevoie de wipe, se poate doar da anunț pe serverul de discord si gata 😁

Votul meu este :pro:

mineas

User
    Player
    Salut. Este deja /ah. Nu vad rostul la ideea ta.

Daca cineva vrea sa cumpere un item, o poate face si prin intermediul /ah-ului.

Votul meu:  :contra:

oof_panda

User
    Player
    Nu are rost sa se dea alt wipe.. au trecut 3 luni de la ultimul

Dacă s ar da wipe asa ar fi destul de nasol pentru unii care au planuri 

Fiecare sectiune are ceva unic al ei, dacă survival are asta nu inseamna ca trebuie sa fie si pe acid, dupa cum a spus si mineas exista/AH

:CONTRA:

cosMsor

User
    Player
    Salut! Ideea ta este una buna care eu zic ca ar ajuta playerii sa cumpere chestii mai repede dacat prin intermediul /ah.

Asa ca votul meu este :pro:

iTzArdnaxela

User
    Player
    Salut! Mi se pare o idee excelenta, avand in vedere ca sectiunea scade in jucatori. In schimb s-a dat wipe recent, nu consider ca este nevoie de inca unul 

:pro:

Raykayz

A fost frumos cat a durat..
    Player
    Salutare!
    Din start vreau sa-ti spun ca sectiunea Acid-Island nu necesita un wipe deoarece au trecut decat 3 luni de la ultimul si nu am rezolva nimic cu un altul in momentul de fata, cat despre ideea ta cu signurile de "[TRADE]", consider ca la momentul actual este total inutila deoarece exista deja sistemul "[/ah]".
    Ca urmare votul meu pentru acesta propunere este:

:contra:

Status
    Not open for further replies.