You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rejected Propunere Ah Sell
- Status
- Not open for further replies.
:contra: Deoarece itemele cand nu sunt vandute sunt date inapoi si apoi poti sa le pui din nou
Nu e ok din cauza ca pot ca uni jucători sa umple ahu' cu o gramada de *Cenzurat*i și + ar crea mult mai mult lag și și așa e lag pe server așa ca de la mine ai un
:contra:
O zi buna!!
:contra:
O zi buna!!
Pe /ah sunt deja 3 pagini de iteme la care unii nu se uita daca le maresti durata poate se fac 6 eu zic ca 1h e suficient din partea mea ai :contra:
Salut!
Ideea ta este una destul de buna, dar nu vad rostul pentru care sa fie tinute mai mult de 1h. Dupa ce expira, le poti lua inapoi, si sa le repui. :contra:
Ideea ta este una destul de buna, dar nu vad rostul pentru care sa fie tinute mai mult de 1h. Dupa ce expira, le poti lua inapoi, si sa le repui. :contra:
Sincer de multe ori as vrea si eu sa ramana itemele pe /ah mai mult de o ora pt ca uit de ele si ma trezesc ca nu stiu unde sunt.
Votul meu este
ro:
Succes
Votul meu este
Succes
Salut!
Eu cred ca o singura ora ar fi suficient, deoarece daca itemele vor ramene mai mult pe /ah, se vor creea foarte multe pagini, ar fi destul de greu sa cauti un singur item pe 5 pagini de exemplu.
Eu iti dau :contra: .
Bafta!
Eu cred ca o singura ora ar fi suficient, deoarece daca itemele vor ramene mai mult pe /ah, se vor creea foarte multe pagini, ar fi destul de greu sa cauti un singur item pe 5 pagini de exemplu.
Eu iti dau :contra: .
Bafta!
O ora este suficient. Evita lag-ul de memorie al serverului. Daca itemele tale au expirat poti oricand sa le pui inapoi. :contra:
este de ajuns o ora dupa parerea mea :contra:
Salut.Imi place ca vrei sa faci un bine sectiunii cu o propunere noua, insa problema este ca unii pun lucruri scumpe sau total useless pe [./ah] iar multura nu le trebuiesc.De multe ori am patit sa fie ah-ul plin cu iteme de tip trash cu pretul peste 1M. Din pacate votul meu este :contra: .
Salut !
De la mine ai :contra: deoarece s-ar crea spam pe /ah, adica ar fii foarte multe itm acolo.
De la mine ai :contra: deoarece s-ar crea spam pe /ah, adica ar fii foarte multe itm acolo.
- Status
- Not open for further replies.