• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere assasins

Status
    Not open for further replies.

ItsProGamer

User
    Player
    Nick-ul tău: ItsProGamer

* Propunere:  sa se scoata turtle companion

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : pai eu cred ca ar influenta bine deoarece in trecut nu se folosea acest companion,si se folosea naruto/kirby,cu acest compaion (turtle) playerii joaca fara armuri,nu mai stau sa farmeze pentru armuri bune,dar acum gasesti la pvp turtle maxat cu un chestplate prot 5 si ar bate si un player cu protection 13 full (fara turtle) sau daca ai avea turtle+ prot 13 chestplate, ai fi invincibil si asta e mult prea op

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai ar fi utila pentru playerii noi si nu doar pentru ei,ar fi utila si pentru un gameplay cat mai placut

* Subserver: Assasins

* Alte precizări:  Cei care nu stiu bine sectiunea sa nu voteze .

Have fun!

bluedeamon

User
    Player
    Salut! ItsProGamer
    Votul meu este evident :pro: deoarece este mult prea op acest companion si nu este corect pentru cei incepatori

ITZANDREWRO

User
    Player
    Salut, propunerea ta e una buna pentru ca sunt unii playeri care joaca turtle{rezistance 3} + chestplate protection 13 are mai multa protectie fata de un  player care foloseste p4+naruto/kirby{speed 3) full prot4, nu ar trebuii sa se compare un singur chestplate cu un set full. Mai pe scurt e foarte op.

Raspunsul meu este :pro: .

Last edited by a moderator:

jjigle

User
    Player
    E prea op pentru cei incepatori si au sansa sa se lase + era mult mai bine cand playerii jucau cu naruto/kirby

:pro: 

10btz

User
    Player
    Salut ItsProGamer si intreaga comunitate Gamster. Sunt de parere ca companionul turtle ar trebui scos din motivul puterii acestuia la momentul actual pe server. Consider ca ar trebui sau scos, sau redus nivelul resistance-ului folosit si adaugarea unui efect negativ, cum ar fi slowness si/sau blindness sau weakness. De la mine, aceasta propunere are un :pro: . Bafta in continuare tuturor!

Mihnuk

User
    Player
    Salut! Mi s-au plans multi playeri ca turtle-ul e prea op si ca ai nu vor mai juca,cred si eu ca ceilalti care au votat pro ca ar fi cel mai ok sa se scoata definitiv turtle-ul Votul meu este pro

iSpuddie305

User
    Player
    Ai dreptate frt :pro:

wix

VIP
    VIP
    A ajuns pvp ul sa fie ținut cu un chestplate de la un pet, mai bine sa fie scos sau scăzut din el. spacer.png

Liviu1010

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Salut, 

Companion-ul Turtle va primi un nerf care consta în adăugarea efectului de Slowness II

:tc:

Status
    Not open for further replies.