• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere assasins

Status
    Not open for further replies.

ITZANDREWRO

User
    Player
      * Nick-ul tău: ITZANDREWRO

* Propunere: sa fie mai multe questuri.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : jucatorii vechi de assasins, s-au plictisit de quest-urile vechi, poate cu ocazia asta se vor apuca din nou

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca quest-urile vechi nu sunt asa interesante 

* Subserver: Assasins 

* Alte precizări:  -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca este o idee buna deoarece questurile vechi te plictisesc, adaugarea unor questuri noi ar face jucatorii noi sa se apuce, asa cum ai zis si tu. De asemenea, suntem in perioada sarbatorilor de iarna, cred ca s-ar putea face questuri foarte interesante pe aceasta tema. 

Votul meu este :pro:

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Consider ca este o propunere interesanta, deoarece atunci când ai terminat questurile nu mai ai ce face decât sa începi sa farmezi iteme, iar de la un moment chiar devine plictisitor. 

Acestea fiind spuse, din partea mea ai un :pro:

xVllad

User
    Player
    Buna ITZANDREWRO! 
    Consider ca propunerea ta este unu foarte buna, cum a spus si LD007  au devenit plictisitoare questurile vechi, pentru ca jucatorii sa se joaca pe sectiune le trebuie ocupatie cu sa isi ocupe timpul, cred ca 
    aceasta propunere ar fi bine venita!

De la mine ai  :pro:

_ImEdward

User
    Player
    Salut!
    Din perspectiva mea, este o propunere destul de buna, deoarece in momentul in care faci aceleasi questuri ajungi sa te plictisesti. Prin urmare, adaugarea unor questuri noi ar schimba acest lucru si ar face jucatorii sa se reapuce.
    De la mine ai :pro: .

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Propunerea ta ar fi interesanta deoarece e plictisitor sa farmezi , si pentru a umple timpul pe care un jucator il foloseste sa joace pe sectiune ar fi ok daca s-ar baga mai multe quest-uri.

Eu iti voi oferii un :pro: .

AlexpFw

User
    Player
    Salut, ITZANDREWRO!

Dupa parerea mea, propunerea ta este foarte buna, adaugarea mai multor questuri, ar duce la cresterea numarului de jucatori pe sectiune. Ar face jucatorii vechi sa se reapuce de sectiune, si ar face-o mai interesanta.

De la mine, propunerea ta are :pro: .

AMX

User
    Player
    Salut

Dupa mine,sugestia ta o sa aduca mai multi playeri,facand mini game-ul mult mai fun.

De la mine pentru tine,ai un :pro:

ItsProGamer

User
    Player
    Salut, mi se pare o idee buna, sunt prea puține questuri si asta face gameplay-ul mult mai plictisitor, asa cu adăugarea acestor questuri o sa înbunătăteasca secțiunea aducând cati mai mulți playeri pe ea. 

Votul meu este:

:pro:

Slavic Gamer

User
    Player
    Salut, mi se pare o idee bună, odată ce ai terminat questurile devine plictisitor.

:pro:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,

Questurile noi ar motiva mai mulți playeri sa continue sa joace si ar menține în viața sectiunea.De la mine ai :pro: .

P.S:propun sa existe unele questuri usoare, unele medii si unele grele, cu premii mai bune pentru fiecare 

zLowFast.

User
    Player
    Salut, ITZANDREWRO
    Îmi place propunerea ta deoarece mulți jucători poate s-au săturat de questuri vechi și cred că niste questuri noi ar putea cheama jucători pentru a juca și a avea o competiție între ei.
    :pro: . 

Status
    Not open for further replies.