• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Assasins

Status
    Not open for further replies.

TheViper

VIP
    VIP
    Nick-ul tău: TheViper

* Propunere:  Sa se adauge din nou un loc de farmat cu multe chesturi(in acelasi loc). Cum era inainte un copac mare cu chesturi. Jucatorii de acum 2-3 wipe-uri stiu. A fost scos wipe-ul trecut pentru ca "cica se faceau itemele prea repede" cu toate ca nu mi se pare ca faceai itemele deloc repede. 

Mi se pare foarte aiurea sa trebuiasca sa mergi toata mapa sa iti faci 1 inventar de iteme pe care sa le transformi la villageri. Si mai ales ca interesul noilor jucatori este foarte scazut pentru aceasta sectiune si cred ca poate aceasta propunere ar mai ajuta.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mai usor ca playerii sa isi faca iteme pentru pvp. Si totodata ar putea creste interesul pentru aceasta sectiune pentru ca nu trebuie sa stai o gramada, ca acum, sa iti faci iteme.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar putea creste interesul pentru sectiune.

* Subserver: Assasins

* Alte precizări:  😄

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca este o idee buna sa se re/adauge un loc in care exista mai multe chesturi unul langa altul, deoarece ar face lootul mai usor si ar ajuta jucatorii noi ce deabea se apuca cu niste iteme de inceput. Ar incuraja jucatorii noi si ar creste sectiunea. 

Votul meu este :pro:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Nu prea frecventez sectiunea Assassins din cauza faptului ca e foarte mult de mers si e un risc foarte mare sa fi omorat de o persoana cu full dmd + enchant-uri op. Daca s-ar adauga un mic loc cu mai multe chest-uri aproapiate ar fi chiar bine-venit.

Eu iti ofer un :pro:

AlexpFw

User
    Player
    Salut, TheViper!

Eu sunt de parere cu tine, ar fi o idee buna sa se re/adauge un "loc de farm". ar ajuta incepatorii sa faca putin mai rapid iteme pentru pvp, Acest lucru ar putea atrage mai multi playerii pe sectiunea respectiva, si sa ii incurajeze, ar avea un start mai bun.

De la mine, propunerea ta are :pro: .

AMX

User
    Player
    Salut !

Este o idee buna,incepatorii ar creste mult mai usor,asa ca 

De la mine pentru tine ai un mare :pro:

Slavic Gamer

User
    Player
    Salut, ideea imi place daca s-ar adauga iar vechiul copac, ai putea sa faci iteme putin mai usor.

De la mine ai: :pro:

Flix

User
    Player
    Salut!

Daca ai face iteme prea usor ti-ai pierde mult mai repede interesul, unde mai e aventura daca trebuie sa mergi la un copac si sa stai sa farmezi? contrac.png

GodPlayer231

User
    Player
    Parerea mea este ca propunerea este una buna deoarece acesta chiar motvi de ce multa lume inclusiv eu nu joaca assassins . :pro:  

Pk2k20

User
    Player
    Salut.Personal , mie mi se pre ca acest mecanic a fost scos cu un motiv.Daca tu ai farma iteme op foarte rapid si usor, te ai plictisi si ai pierde interesul in joc. :contra:

TheViper

VIP
    VIP
    Mai degraba iti pierzi interesul pentru ca se farmeaza greu decat pentru ca iti faci iteme "mai repede". Chiar te invit sa incerci sa iti faci 1 set p12 sau topor op.

Status
    Not open for further replies.