• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Assasins

Status
    Not open for further replies.

katalin297

User
    Player
    Nick-ul tău: katalin297

* Propunere: Pe Assasins sa fie adaugat un mecanism ca pe Prison, in care cu anumite token-uri sa iti poti upgrada armura/axe-ul. Acesti tokens sa ii poti face din killuri si/sau din anumite quest-uri. Daca aceasta se pare prea op, macar sa fie optiunea ca daca ai 2 topoare sh 5, sa poti face unul sh 6.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : E enervant knocback-ul de pe axe-ul cu sh 20, si nu toti isi permit sa cumpere un topor sh 30. Limita sharpness-ului sa fie de 25, ca sa nu intreaca 30, dar sa fie avantajul: fara knockback

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : In pvp te dezavantajeaza cand incepi un combo si nu il poti face calumea din cauza knockback-ului.

* Subserver: Assasins

* Alte precizări: Daca va fi nevoie, voi ajuta cu ce pot la implementarea acestei propuneri.

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Cred ca e o idee foarte buna sa se adauge un astfel de mecanism. Ar ajuta mai mult jucatorii ce au tokens si de asemenea i-ar influenta pe ceilalti sa faca rost de acestea. Ar face pvp-ul si mai interesant si totodata distractiv. Te-ar motiva sa votezi, sa folosesti GLauncher sau sa intri in echipa de Folding@Home. 

Votul meu este :pro:

Anastasia__

User
    Player
    Buna!

Consider ca votul tau ar ajuta atat la motivarea oamenilor sa voteze/sa faca folding/ sa participe la event uri precum war, cât și la creșterea playerilor fiindca asa sectiunea ar fi mai competitivă. 

De la mine ai :pro:

AlexpFw

User
    Player
    Salut, katalin297!

Ai o propunere destul de interesanta, acest lucru ar putea aduce mai multi playeri pe sectiune, si i ar incuraja sa se re/apuce, ar face din aceasta sectiune, una mai interesanta si mai complexa.

De la mine, propunerea ta are :pro: !

ItsProGamer

User
    Player
    Salut!

Iti voi da contra deoarece este pe site deja sharpness 30 si s-a facut special sa nu fie knockback pe el.

Nu ar fii corect pentru cei care au donat sa se bage ce ai spus tu mai sus ( fara kb pe topor )

:contra:

ITZANDREWRO

User
    Player
    Salut Catalin, propunerea ta ar fi interesanta sa-ti modifici doar armura, deoarece anumiti playeri printre care si eu am platit pentru a scapa de knockback-ul dupa sh20, si nu s-ar merita sa dai 50 lei doar pentru sa ai cu 5sh mai mult, de la mine ai :contra:

Bafta!

SupremeAnto

User
    Player
    :contra:

Daca se va scoate knockback ul de pe sh 20 nu ar mai avea rost sa se cumpere sharpness 30 ul. Playerii dau 10 euro pe acel topor pentru a scapa de knockback ce rost ar mai avea acel topor 10 euro aruncati pe aproape nimic armura se sparge relativ la fel de repede si cu sh 20 si sh 30 

Edit: va rog frumos daca nu ati jucat assassins pana acum si inca nu jucati nu răspundeți pentru nu stiti nimic legat de secțiune. 

TooPlays

User
    Player
    Cum a spus si SupremeAnto, daca s-ar scoate kb-ul de pe sh 20 n-ar mai avea nici-un rost ca playerii sa cumpere sh 30. 10 euro aruncati aproape degeaba. Va rog la fel de frumos ca SupremeAnto, daca nu ati jucat niciodata Assassins si nu stiti rostul va rog frumos sa nu mai comentati degeaba. :contra:

wix

VIP
    VIP
    salut, dacă se scoate sh-ul 30 noi pt ce am donat? și nu am cumpărat doar unul, am cumpărat 5 sh uri  30, dacă nu ați jucat assassins mai bine informativă înainte. contrac.png

Pk2k20

User
    Player
    Salut.Personal mie nu mi se pare o ropunere foarte necesara, deoarece unii playeri stau sute de ore pt o arna, ca dupa sa vina un player si sa il crafteze in 20 de minute, pe langa asta, foarte multi playeri vor gasi o metoda pentru a farma tokens, si jocu va deveni plictisitor.De la mine ai :contra: .O zi buna

katalin297

User
    Player
    Pentru toti care ati dat contra, mai zic odata, si mentionez faptul ca am spus aceasta si in sugestia de sus: Daca nu va fi acceptat, si cum am vazut, apar nemultumiri, se poate recurge la varianta cu 2 sh 5 = 1 sh 6, si tot asa. Ar fi greu sa faci un topor cu sh mare, dar, in acelasi timp, ai putea cumva face macar sh 10 fara kncock back. Iar diferenta dintre sh 30 si sh 10 e una mare.

ItsProGamer

User
    Player
    Tu ce nu intelegi ca deasta e sh30 pe shop? CA NU ARE KNOCKBACK , indiferent ca e sh10 , sh20 sau sh30

wix

VIP
    VIP
    salut, nimeni nu a zis nimic de sh 30 pana acum, nimeni nu s-a plans ca de aia nu joaca lumea, lumea nu joaca pt ca se fac greu itemele și unii din cauza mapei, sh ul 35 a acum fost 3 ani sau 2 pe assassins, iar de atunci e sh 30, nimeni nu s a plâns sa l scoată, așa este assassins de când e, sper ca te am ajutat. O seara buna!

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Un sistem interesant, dar se pot face itemele destul de usor deja. + Topocul cu sh 30 va ramane.

Topic inchis.

Status
    Not open for further replies.