• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere assassins

Status
    Not open for further replies.

Yuuji_san

User
    Player
    * Nick-ul tău:Alex_kar

* Propunere: Sa se schimbe harta cu una mai mare unde se pot ascunde chesturile nu sa stea toate la vedere si sa avem loc sa exploram, NU sa avem senzatia ca stam intr-o cutie.Eu sugerez mapa de acum un an. Era o harta maricica, cu 2 insule si in care se putea modela totul foarte usor, unde se putea aduce modificari foarte usor. Este adevarat ca era putin lag pe ea dar o data cu wipe-ul poate se rezolva. (inainte cand jucam, acum un an pe gamster pe assassins filmam video-uri cu hackeri si am prins unele faze din mapa veche, poate o reaminstesc administratorilor si o gasiti: 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine deoarece multi playeri se plang de mapa actuala si mapa veche a fost ceruta de foarte multe ori. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Am avea loc unde sa facem pvp. Pe mapa asta se ascundeau foarte usor chesturile cu emeralde si restul chesturilor unde primeai ceva deosebit,  se ascundeau parkoururi foarte usor, Nu mai avem senzatia efectiv ca stam intr-o cutie. Multi playeri s-au lasat din cauza inlocuirii acestei mape minunate si asta i-ar aduce inapoi. 

* Subserver:Assassins

* Alte precizări:  Sper ca aceasta propunere sa fie luata in considerare. Eu si cu alti playeri ne dorim cu ardoare sa se bage din nou harta, era una minunata in opinia mea. 

BogdanMrs

User
    Player
    Si mie imi e dor , si eu vreau inapoi mapa dar era lag , dar erau playeri inainte care stateau , se jucam de grad ul de a face Max Rank

Eu as vrea  sa se bage inapoi

:pro:

Com32goO

User
    Player

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Buna idee :pro:

Liviu1010

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Ar fi o idee sa se bage măcar pentru 1-2  luni mapele vechi de pe anumite secțiuni(SkyPvP, Assassins, etc), sa ne reamintim de ce am jucat pe acest server și de toate clipele frumoase pierdute din trecut.Te înțeleg ce vrei sa spui Alex, și eu am trecut prin asta... 

NoHackJustRaz

User
    Player
    Sincer imi este dor de harta veche dar cauza destul de mult lag dar totusi de la mine ai  :pro: .

Bafta!

_Goddess666

VIP
    VIP
    O idee foarte bună! 

Tommy21

Manager Survival
    Player
    Mapa veche este geniala , am jucat destul de mult pe acea mapa si mi-a placut , era mare si puteai sa te bati in mai multe locuri , multe case , un castel si spawnul . Erau multe detalii + era fain si conceptul de rankup de pe vechiul asassins gen dadeai bani ca sa urci intr-un grad si iti dadea un kit destul de bunicel.

xAnna

User
    Player
    Mi se pare o idee foarte buna. Sunt de acord cu tot ce ai zis. :pro:

Last edited by a moderator:

iTryHardNoob

VIP
    VIP
    Imi este dor de mapa veche

Matei77Ioq

User
    Player
    Ideea ta este faina , assasinsinsul vechi era mai misto, si mie chiar imi da impresia cand intru in arena ca sunt intr-o cutie, inghesuit cu alti jucatori :pro:

JoK2RuL.

User
    Player
    O idee foarte buna , o harta noua ar fi foarte frumoasă. 

moldo1235

User
    Player
    Mapa veche era mare si cu parkour ascuns , Mi-ar placea sa se puna mapa veche pentru ca este mai mare si este mai frumoasa , ai un :pro:  

Pe mapa veche aveai loc sa te bati 

Estarossa

User
    Player
    Am iubit mapa veche, o iubesc si acum asa ca doresc mapa veche.  :pro:

stefy_panda

User
    Player
    Mapa actuala mi se pare destul de mica si inchisa in comparatie cu celelalte.

Ar fi frumos sa se readauge mapa veche.

Prin urmare de la mine ai :pro: .

Status
    Not open for further replies.