• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere assassins

Status
    Not open for further replies.

cheatertwist

Dunhill Enjoyer
    VIP
    Avand in vedere ca inainte mapa era mare si frumoasa , vreau sa se bage si rankurile , topkills , baltop sa ne amintim de clipurile frumoase petrecute pe acea mapa ai :pro:

Mihnea12

User
    Player
    Si eu imi doresc mapa vechee de la mine ai : :pro:

CAPTAIN_TEMAIL

User
    Player
    La 03.12.2018 la 21:06, Alex_kar a spus:

* Nick-ul tău:Alex_kar

* Propunere: Sa se schimbe harta cu una mai mare unde se pot ascunde chesturile nu sa stea toate la vedere si sa avem loc sa exploram, NU sa avem senzatia ca stam intr-o cutie.Eu sugerez mapa de acum un an. Era o harta maricica, cu 2 insule si in care se putea modela totul foarte usor, unde se putea aduce modificari foarte usor. Este adevarat ca era putin lag pe ea dar o data cu wipe-ul poate se rezolva. (inainte cand jucam, acum un an pe gamster pe assassins filmam video-uri cu hackeri si am prins unele faze din mapa veche, poate o reaminstesc administratorilor si o gasiti: 

Aceea mapa era inima acestei sectiuni ( assassins ). Mi-as dori mult ca aceea mapa sa revina deoarece : era mare, nu era ca o cutie, se puteau ascunde cufere si diferite iteme de exemplu villager-ul care vindea Topor cu sharpness 20. Inainte erau mereu cam 20-30 playeri on dar acum rar se gasesc 15-20 playeri on si de asta cred ca aceea mapa ar merita o a doua sansa!!!

De la mine ai                :pro:

MihaiTeo123

User
    Player
    Buna!!!

Propunerea este buna! Harta veche a fost si va fi in amintirile jucatorilor vechi care acum incearca sa o primeasca inapoi, iar unii s-au si lasat doar pentru ca nu sunt satisfacuti cu noile harti.

Votul meu este :pro:

Succes!

RaykayS

User
    Player
     Seara buna,din pacate mapa veche nu va mai putea face un ''comeback'',deoarece nu o mai avem,inteleg ca sunteti nemultumiti intr-o oarecare proportie,dat fiind faptul ca mapa curenta nu are aceeasi ''libertate'' de miscare cum avea cea veche,dar in perioada,cand mapa veche era pe sectiune,erau numai plangeri,datorita faptului ca ba este lag,ba este mult prea mare...Poate cine stie,in viitorul apropiat,vom lucra la o alta mapa,care va fii pe placul vostru,dar pina atunci singura varianta este sa va multumiti cu cea actuala,noi nu putem sta sa lucram 24/7,dupa cerintele,mofturile,si pretentile fiecarui jucator,o asemenea mapa,chit ca e ea mica sau mare,necesita multa atentie,timp si munca.

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.